Szeparátorok / Istállótechnológia / Állattenyésztés - Sepcom 015-045-065 szeparátor

Termékek » Állattenyésztés » Istállótechnológia » Szeparátorok

Sepcom 015-045-065 szeparátor


Sepcom szeparátorok szarvasmarha,- sertéstelepek és biogáz üzemek részére


Sepcom, 015-045-065, szeparátor

További képek

Részletes termékleírás


015 - 045 - 065 SZEPARÁTOROK

Általános leírás

A szeparátor áll egy adagoló szakaszból (gyakran egy garat a bejegyzés a szeparátor felső részénél levő folyadékok beadagolásához), egy szeparátor testből, ami egy csiga, amely szállítja az anyagot a prés kiömlőnyílás felé. A csigán kívül egy szitából, ahol a szilárd rész elkülönítése zajlik, és egy kimeneti részből a külső szilárd kupakból, melyen összegyűjtötték az anyagot, és egy motorfejből, amely a csiga mozgatását teszi lehetővé és egy tartókeretből.

A szeparátort be kell építeni egy "szeparációs rendszerbe", ahol áll tápegységből (szivattyú és csövek), egy szilárd anyag gyűjtő rendszerből (szeparátor szerkezet emelése vagy az elválasztott szilárd anyag szállító rendszere), és a folyékony részt kiürítő rendszerből, az egészet pedig a kifejezetten erre tervezett rendszer vezérli (vezérlő panel és ellenőrző eszközök).

Fő működési elv

A szétválasztandó anyag egy szivattyú segítségével bekerül a pufferbe, ahonnan a szeparátor belsejébe, amit a csiga szállít beljebb. A prés ellennyomást fejt ki, ami összenyomja az anyagot és löki a híg részt a rosta felé. A szilárd anyag összegyűlik a prés mélyedésében.

Előnyök

A Sepcom a szabadalmaknak, egyedi fejlesztéseinek és a kizárólag magas minőségek felhasználásának köszönhetően komoly költség megtakarítást tudott elérni, mindezt elérhető áron, a piac egyik legjobb ár/érték arányú gépét alkotta meg. Hozzájárulva mindezzel a gyors megterüléshez, a tulajdonosa eredményes működéséhez és az alacsonyabb üzemeltetési költségekhez.

Műszaki adatok

Termék videó

 

Ajánlatkérés

* Kötelező kitölteni

 

Időjárás

Napi Euro árfolyam

326.60

Termékkategórák

Kövessen minket

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014