Növénytermesztés / Sikerrel zárult az OMÉK kiállítás

Sikerrel zárult az OMÉK kiállítás

Sikerrel zárult az OMÉK kiállítás

Az idei évben is a Hungexpo-n rendezték meg szeptember 23-27. között az ország legnagyobb és legelismertebb mezőgazdasági seregszemléjét, az OMÉK kiállítást.


Az idei évben is, mint eddig minden alkalommal cégünk is részt vett az OMÉK kiállításon, melyen részvételünk több szempontból is sikeresnek mondható.

A kiállításon írtuk alá a Sokoró Kft-vel a szerződést a nagyteljesítményű csillagkerekes rendsodrók kizárólagos magyarországi forgalmazására, melyek egyik példányát a látogatók is megtekinthettek, sőt, a rendezvény keretén belül a regisztrálók között 3 hónapos ingyenes próbalehetőséget sorsoltunk ki. A nyertes cég a hajdúböszörményi Béke Mg. Kft. lett, melynek ezúton is gratulálunk. Bízunk benne, hogy a 3 hónapos időtartam alatt meggyőződnek a gép teljesítményéről és megbízhatóságáról.

A standunkon 600 m2-en tekinthették meg partnereink 17 különböző gépünket, valamint a kiállítási sátrunkban állattenyésztési technológiáinkat, köztül számos újdonságot is. Büszkén mondhatjuk, egyedülálló kínálatot vonultattunk fel teleszkópos rakodógépek és etetőkocsik terén, előbbiből 3, utóbbiból 4 különböző típussal ismerkedhettek meg közelebbről látogatóink. De ugyanitt mutattuk be elsőként a Vigolo talajlazítót is, és számos más már itthon is ismert termékünket. Elmondhatjuk, hogy bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a kiállítás résztvevőit, ennek ellenére számos érdeklődő mutatott komoly érdeklődést gépeink iránt, sőt egyes gépeinkre megállapodások is születtek.

Partner beszállítónkkal együtt 1100 m2-en, 32 különböző gépünk volt megtekinthető. Köszönjük minden kedves meglévő és érdeklődő partnerünknek a kiállításon standjainkon történő látogatást.

 

 

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020