Növénytermesztés / Kiemelkedő elismerések a Dairymaster-nél

Kiemelkedő elismerések a Dairymaster-nél

Kiemelkedő elismerések a Dairymaster-nél

A Készenlét Zrt. által forgalmazott, fejéstechnikát gyártó ír Dairymaster lett több kategóriában is az Agribusiness Awards nyertese, köztük a legnagyobb elismerésnek számító csúcstechnológiai díjat is elnyerte a cég. A Dairymaster ezzel újfent bizonyította, hogy a maga kategóriájában a világ egyik leginnovatívabb cége, középpontba állítva a tehenészetek költséghatékonyságát.


A „National Agribusiness Awards / Nemzeti Agrárgazdasági Díjak” rendezvényen Dairymaster számos díjat besöpört, az „iPad teheneknek” fejlesztése megkapta a „Csúcstechnológia Díjat” is.

  • Dairymaster vezérigazgatójának, Dr. Edmond Harty-nak ítélték oda az Agribusiness Leader - Agrárgazdasági Vezető díjat.
  • Dairymaster Swiftflo Commander ("iPad a teheneknek") elnyerte Agribusiness Use of Technology Award / Technológia az Agrárüzleti szférában díjat.
  • Dairymaster elnyerte az „Év Agrárgazdasági Berendezése és Gépe” címet.
  • Dairymaster elnyerte az „Év Tejipari Agrárgazdasága” címet.

Az Agrárgazdasági díjkiosztón a Dairymaster –nek ítélték oda a csúcstechnológia díjat, új úttörő technológiájának, a Swiftflo Coomander-nek vagy más néven ("iPad a teheneknek") köszönhetően.

Az „iPad a teheneknek” vagy más néven Swiftflo Commander, a kutatásra és fejlesztésre kiemelt hangsúlyt fektető Dairymaster legújabb innovációja. Ez a készülék, a fejőházak új „agya” mindent irányít, ami az állatok fejésével, etetésével és egészségével kapcsolatos. A legújabb érintőképernyős technológiát alkalmazva lehetővé teszi a gazdák számára a fejő egységek egyenkénti vezérlését, és biztosítja számukra az összes szükséges információt egy helyen, az állomány leghatékonyabb kezeléséhez, megtakarítva időt, pénzt és energiát.

Dairymaster számára ez egy fantasztikusan sikeres este volt, mivel besöpörték a rangos Agrárgazdasági díjátadó ünnepség számos díját.

A Dairymaster vezérigazgatója, Dr. Edmond Harty nyerte el az Agrárgazdasági Vezető címet. Ezt a nemzeti kitüntetést olyan magánszemélyek kaphatják, akik jelentős mértékben hozzájárulnak Írország agráriparának előremozdításához. Ezt a rangos díjat, egy független, Írország agrárgazdasági ágazatát képviselő, elismert szakértőkből álló bírói testület ítélte oda Dr. Harty-nak.

Ennek a szenzációs estének a csúcspontjaként, Dairymaster-nek ítélték oda még az „Év Agrárgazdasági Berendezései és Gépei” illetve az „Év Tejipari Agrárgazdasága” címeket is.

A díjátadó ünnepségen tartott beszédében Dr. Harty elmondta, hogy "Ezeknek a díjaknak az elnyerése megkoronázta a Dairymaster cég amúgy is hihetetlenül sikeres évét. Folyamatosan növekszünk és nyitunk új piacok felé, szerezve ezzel új ügyfeleket világszerte. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Dairymaster által kifejlesztett technológiák világszerte megváltoztatják a tejelő tehenészetek működését. Ezekkel a díjakkal elismerik azon törekvéseinket, amelyekkel termékeink hozzájárulnak annak a hírnévnek az öregbítéséhez, amit Írország az agrár-élelmiszeripari ágazat újítójaként szerzett. Írország már világviszonylatban is letette névjegyét, mint élénk, kiváló és kifinomult résztvevője a nemzetközi agrárgazdasági szektornak, és Dairymaster büszke arra, hogy részese lehet ennek a standardnak. Ebben az évben számos olyan technológiát indítottunk útnak, amelyek leszorítják a tejtermelők termelési költségeit, valamint időt és pénzt takarítanak meg és a legmagasabb szintű állategészségügyi ellátást biztosítják. Dairymaster 2016-ban is további nemzetközi piacok meghódítására az új technológiák kidolgozására törekszik. A gazdák jó érzékkel szemlélik az összképet. Még most is, amikor a tejtermékek világpiaci ára nyomott, a gazdák tudják, hogy megéri befektetni a gazdaságokba, mert az a jövőben segíteni fogja a gazdaságok fejlődését. "

További cikkek a Dairymaster termékeivel kapcsolatban

A Dairymaster termékei..

Dairymaster Moomonitor+ ivarzásfigyelő berendezés Magyar Állattenyésztésért Termékdíj I. helyezett 2015-ben

A Dairymaster nyerte a 2014. hannoveri Eurotier kiállítás aranyérmét a karusszel kecske fejőberendezéssel...

Dairymaster fejőház Sorokpolányban...

Dairymaster Swiftlo Commander bemutatkozó film

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020