Növénytermesztés / Új taggal bővült a Sampo gépcsalád: VERRATO V4

Új taggal bővült a Sampo gépcsalád: VERRATO V4

Új taggal bővült a Sampo gépcsalád: VERRATO V4

A korábbi 2000 széria kiváltására alkotta meg a Sampo Rosenlew új modelljét, a Verrato V4 kombájnt, amely számos elemében megegyezik a némrég megjelent új generációs Comia gépekkel. Ismerje meg a Sampo gazdaságos de egyben innovatív termékét!


A Verrato gyökerei mélyen a Sampo kombájnok DNS-éhez nyúlnak vissza. A világ minden tájáról kapott visszajelzések hozzásegítettek a sokoldalú és a valaha legmegbízhatóbb kombájnok kifejlesztéséhez. Ez a kombájn számos széleskörű tulajdonsággal rendelkezik- széles vágóasztal és cséplőegység, különböző motorok széles választéka, valamint nagyméretű gabona tartály.

A Verrato kiváló technológiája egy széles cséplőszerkezeten alapul, a nagy teherbírású cséplődob, 8 verőléc és 4 szalmarázó. A kombájn nagy 3.700 literes gabonatartállyal rendelkezik, hogy lehetővé tegye a hosszú ürítési időknek köszönhető cséplőidő növelését. A teljesítményt egy 150 LE 4 hengeres Tier4f vagy egy 185 LE 6 hengeres Tier3A Agco motor biztosítja. A Tier3a motor EU-ban és EPA területeken nem hozható forgalomba. A Verrato Hidrosztatikus meghajtású.

A németországi, hannoveri kiállításon debütált modell részletes bemutatásához kattintson ide, illetve részletekkel kapcsolatban érdeklődjön területi képviselőink elérhetőségein.

 

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014