Növénytermesztés / Agrex műtrágyaszóró készletkisöprési AKCIÓ!

Agrex műtrágyaszóró készletkisöprési AKCIÓ!

Agrex műtrágyaszóró készletkisöprési AKCIÓ!

Agrex műtrágyaszóró készletkisöprési akció!


MŰTRÁGYASZÓRÓ KÉSZLETKISÖPRÉS, NE HAGYJA KI

Az olasz Agrex vállalat több mint 45 éves műszaki tapasztalattal gyártja, és folyamatosan fejleszti a mezőgazdasági termelők számára kimagasló minőségű szilárd tápanyag visszapótló gépeit. A termékek magyarországi forgalmazója a pápai székhellyel rendelkező Készenlét Zrt.

A gépeket a magas minőség mellett az egyszerű kezelhetőség a precíz munkavégzés és a hosszú élettartam jellemzi. Kialakításukat tekintve függesztett vagy vontatott kivitelű gépek közül választhat a vásárló. A tartály vagy festett acél vagy inox acél kivitelben készül.

Az egy vagy kéttárcsás kialakítású gépek szóró szerkezete minden típus esetén saválló acél, jelentősen növelve ezen szerkezeti elemek élettartamát. Szórásszélesség: 12-36 méter között változtatható típustól függően. Tartály térfogat tekintetében 500 liter és 14 m3 kapacitású gépek közül választhat a vevő. Vezérlésük és szabályozásuk lehet mechanikus, hidraulikus, egyes típusok súlymérővel és szabályzó computerrel is felszerelhetőek a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében.

Az opció lehetőségek: Tartály bővítő elem, takaró ponyva, tároláshoz támasztó láb, sávszóró berendezés, fellépő lépcső, zsákemelő és szállító kocsi.

Jelen akciónkban szereplő gépeket a hazai igényekhez igazítottuk mely gépekhez a készletkisöprés keretén belül speciális árakat is rendeltünk, tekintse meg alább a részleteket:

Agrex TVX 850 részletes leírásáért kattintson ide!

Agrex Ferti 1500 részletes leírásáért kattintson ide!

Agrex Ferti S 1500 részletes leírásáért kattintson ide!

Agrex Ferti W 1500 részletes leírásáért kattintson ide!

Az akció részleteivel, raktárkészlettel és referencia partnerekkel kapcsolatban kérjük keresse értékesítő kollégáinkat, IDE kattintva megtalálja elérhetőségeinket, továbbá keresse Horváth János termékreferens kollégánkat a +36 30 331 6053 telefonszámon!

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020