Növénytermesztés / Magyar Falu program eszközbeszerzés

Magyar Falu program eszközbeszerzés

Magyar Falu program eszközbeszerzés

A Kormány célul tűzte ki a kistelepülések népességmegtartó és népességnövelő erejének növelését, a fiatalok helyben maradását.


Magyarország Kormányának célja a Magyar Falu Program megvalósítása kapcsán, hogy a vidéki településen élő emberek igényesek legyenek az őket körülvevő környezetre, büszkék legyenek a falusi életformára. Minden települést meghatároz a róla kialakított első benyomás, az a kép, amelyet elsőként a közterületek jellege ad az odalátogatók számára, mindezek mellett a települések környezete nagyban befolyásolja az ott élő családok életminőségét.

A támogatás célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára a belterületi közterületek rendezettségének támogatása, feltételeinek javítása, megfelelő eszközállomány biztosítása.

A Készenlét Zrt. közel 3 évtizede forgalmaz mezőgazdasági erő,- és munkagépeket, így komoly tapasztalatokkal és beszállítói háttérrel rendelkezik a programban megvásárolható eszközök tekintetében.

Tekintse meg az Önkormányzatok számára összeállított gép erő,- munkagép kínálatunkat, a gépekkel kapcsolatos részletekkel kérjük keresse területi képviselőinket.

 

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020