Növénytermesztés / Korszerűsítsen most! - Faresin etetőkocsik a közelgő állattartó telepek korszerűsítését célzó pályázatban

Korszerűsítsen most! - Faresin etetőkocsik a közelgő állattartó telepek korszerűsítését célzó pályázatban

Korszerűsítsen most! - Faresin etetőkocsik a közelgő állattartó telepek korszerűsítését célzó pályázatban

A 2020. októberében megnyíló támogatás célja az állattenyésztési ágazat állattartó telepeinek megújítása. Lehetőség nyílik az állattartásra, valamint az előállított termék kezelésére, tárolására szolgáló épületek, építmények létrehozására, kialakítására, továbbá építéssel nem járó projektek megvalósítására is az állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzésén keresztül.


A sokak által várt pályázat keretén belül újból lehetőség nyílik takarmánykeverő-kiosztó kocsik beszerzésére is, ennek megfelelően a hazánkban hosszú évek alatt magának elismertséget kivívó Faresin gépcsalád is elérhető lesz íly módon. Megkönnyítendő az előkészítési fázisban sok időt felemésztő információgyűjtést, kiemeltük a gépek főbb ismérveit és előnyeit.

A Faresin Industries a TMR készítés folyamatos technológiai fejlesztéseinek eredményeképp frissítette a termékpalettáját, létrehozva az innovációkban gazdag PF takarmánykeverő-kiosztó kocsi sorozatot mint vontatott mind pedig önjáró kivitelben.

Preciziós Takarmányozás előrelépést jelent a precíziós gazdálkodás, mezőgazdasági alkalmazásában. Az állatok jólétének javítása, a jobb termelés és mindenekelőtt az állományok etetésére vonatkozó kezelési költségek csökkentése felé.

Faresin Leader PF önjáró etetőkocsik

A Magyarországon piacvezető önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsik új generációja az egyedi technológiai megoldásainak és fejlesztéseinek köszönhetően új kategóriát teremtett a piacon. Az új technológia a következő lényegesebb fejlesztéseket tartalmazza:

 • A FARESIN és az ITPhotonics partnerségének köszönhetően kifejlesztésre került a poliSPECNIR ™ berendezés, mellyel különböző mérési tartományokban mérhetünk a PFM folyamat előtt, közben és után. A PFM folyamatosan naprakészen tartja az Ön takarmánykeverékeinek tápanyagtartalmát, és a homogenitás és kiválasztási indexeknek köszönhetően a keverés kezelése egyszerű és pontos lesz.
 • megnövelt, 800 mm átmérőjű maródob
 • A felhordó-szalagra szerelt extra vágórendszer (opció) garantálja a tiszta, precíz aprítást, vágást, csökkentve a betöltési-keverési munkaidőt
 • Leghosszabb és legszélesebb felhordó a piacon a gyors rakodásért
 • Takarmány keverő geometria a homogenitás szolgáltatásában
 • Polispecnir analizátor, melynek legfőbb előnyei az állandó homogenitási index rendelkezésre állása valamint a keverési idő pontossága
 • Egyszerű és hatékony a megújult kabin, az új műszaki tartalomnak köszönhetően minden funkció teljes kontroll alatt. Ezen felül 20% megnövelt üvegfelület könnyíti meg a gépkezelő munkáját

Faresin Master horizontális, vontatott etetőkocsi

A Magyarországon legelterjedtebb vontatott Faresin etetőkocsi: a gyár horizontális, három csigával ellátott takarmánykeverő-kiosztó kocsijával garantált a takarmány kiváló, homogén összekeverése és szétosztása. A maró segítségével nagymennyiségű takarmány betöltésére van lehetőség rövid idő igénybevételével. Különböző változatokban 7 m3-től 19 m3-ig állnak az Önök rendelkezésére. A gép felszereltsége a legkülönbözőbb szükségleteket ki tudja elégíteni.

Faresin PF vertikális, vontatott etetőkocsi

a vertikális etetőkocsik 1, 2 és 3 csigás kivitelben állnak rendelkezésre 5 m3 és 46 m3 között számtalan kivitelben. Közös jellemzőjük a magas minőségű alapanyagok felhasználása, robosztus kialakítás, a precízen tervezett hombár és a „Butterfly” csiga továbbá a hosszú élettartam.

A teljes igénye nélkül a gépek főbb előnyei a következők:

 • Precízen tervezett PF keverőhombár és PF keverőcsiga: tökéletes keverésű TMR
 • opcionálisan hibrid meghajtás egy elektromotor hozzáadásával, amely a keverési szakaszban kiváltja a traktort, csökkentve a költségeket.
 • csökkentett átmérő a jobb keverés és a hatékonyabb energia felhasználás érdekében
 • Farsin "CVMIX" sebességváltó, mely a folyamatosan változtatható erőátvitel elveit alkalmazza
 • „Butterfly” csiga spiráljának két indulási pontja lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességgel dolgozzon a termékkel akár berakodás akár kiosztás fázisában egyaránt. Ezek a műszaki megoldások lehetővé teszik, hogy a teljesítményigény 20%-al alacsonyabb legyen az ugyanazzal a köbtartalommal rendelkező más modellekhez képest.
 • I FEEDGOOD L a leginkább praktikus és könnyen kezelhető, szabályozó- és mérőrendszer.

Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsikon túl a gyártó teleszkópos rakodógépet teljes vertikumát is gyártja, tudjon meg többet a termékekről ide kattintva.

A Faresin takarmánykeverő.kiosztó kocsik magyar nyelvű prospektusa ide kattintva tölthető le.

A termékekkel és a pályázattal kapcsolatosan kérjük keresse területi képviselőinket és termékreferens kollégánkat:

Martonfalvi Csaba

Tel: 06/89/510-180, Fax: 06/89/510-199
MOBIL: +36 30 385 7582
E-MAIL: martonfalvi.csaba@keszenlet.hu

WEB: www.keszenlet.hu

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020