Műtrágyaszórók / Talajerő Utánpótlás / Növénytermesztés - AGREX XPS műtrágyaszórók

Termékek » Növénytermesztés » Talajerő Utánpótlás » Műtrágyaszórók

AGREX XPS műtrágyaszórók


XPS műtrágyaszórók kis,- és közepes méretű gazdaságok részére 800-1500 literes kivitel között


AGREX, XPS, műtrágyaszórók

További képek

Részletes termékleírás


AGREX XPS MŰTRÁGYASZÓRÓK

Az Agrex XPS sorozatú műtrágyaszórókat kis,- és közepes méretű gazdaságok számára javasoljuk, akik egyszerű felépítésű, de jó minőségű gépet keresnek. Használhatóak alap,- illetve fejtrágyázásban is. Munkaszélességük 12-24 méter között állítható, a géppel együtt leszállításra kerülő szórási diagramok segítéségével könnyedén beállíthatjuk a kívánt munkaszélességet.

Az XPS műtrágyaszórók 800, 1000, 1500, 1200 és 1500 literes űrtartalommal állnak rendelkezésre, melyek közül az XPS 1500 kivételével mindegyik tovább bővíthető egy magasító segítségével.

Az XPS műtrágyaszórónál a tartályban található osztályozó rosta, a lapátok gyorsállítási lehetősége valamint  a kardántengely a gépek szériatartozéka. A tartály nyitás és zárása a traktorkabinból történhet karos, manuális és hidraulikus módon. A gépekhez továbbá határszóró berendezés, hátsó közúti világítás valamint takaróponyva is rendelhető.

A tartály kivételével a szórólapok, a szórótányérok és minden műtrágyával érintkező elem INOX acélból készül. A szórólapátok állíthatóak, valamint egy központi adagoló segítségével állíthatjuk a mennyiséget. Az adagoló egységek alatt mindkét adagolót külön-külön meghajtás vezérli.

Az Agrex XPIS sorozatú műtrágyaszórókhoz kérhető a CX 15 univerzális alváz, ezáltal a gép vontatott kivitelben is használható, mely mindegyik XPS modellhez kérhető.


 

Ajánlatkérés

* Kötelező kitölteni

 

Időjárás

Napi Euro árfolyam

Termékkategórák

Kövessen minket

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014