precíziós gazdálkodás / Takarmánykeverő-kiosztó kocsik csúcsragadozója

Takarmánykeverő-kiosztó kocsik csúcsragadozója

PREGA 2019

Takarmánykeverő-kiosztó kocsik csúcsragadozója

Az Agroinform.hu, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrármarketing Centrum (AMC) által, Budapesten megrendezett PREGA 2019 – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencián az agráripari leginnovatívabb digitális technológiák mellett kiemelt szerepet kapott a szántóföldi növénytermesztés, a precíziós zöldség-, gyümölcs- és szőlőtermesztés és a precíziós állattenyésztés is.


A rendezvényen a magyar mezőgazdaság vezetői és a külföldi előadók között Strausz Zsolt, a Készenlét Zrt. kereskedelmi igazgatója tartott előadást, a cégünk által forgalmazott Faresin márkájú takarmánykeverő-kiosztó kocsik legújabb típusáról, a PF sorozatról és annak piacvezető szerepéről.

Továbbá ismertette, hogy a PF (Precision Feed) – a gyártó folyamatos technológiai fejlesztéseinek köszönhetően – nagy előrelépést jelent a precíziós gazdálkodás, mezőgazdasági alkalmazásában az állatok jólétének javítása, a jobb termelés és mindenekelőtt az állományok etetésére vonatkozó kezelési költségek csökkentése felé.

Strausz Zsolt: A takarmánykeverő-kiosztó kocsik csúcsragadozója (Fotó: PREGA 2019)

Strausz Zsolt: A takarmánykeverő-kiosztó kocsik csúcsragadozója (Fotó: PREGA 2019)

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020