rendezvény / Fruit Logistica 2020

Fruit Logistica 2020

Fruit Logistica 2020

A mai nappal megnyitotta kapuit a FRUIT LOGISTICA Berlinben, a MAF-RODA magyarországi importőreként cégünk is várja az érdeklődőket a standon 2020. február 7-ig!


Évente 3.200 kiállító és 78.000 kereskedelmi látogató látogatja meg a FRUIT LOGISTICA-t, hogy kiaknázza teljes üzleti potenciálját a nemzetközi frisstermék-kereskedelemben - és megírja saját sikertörténetét!

A FRUIT LOGISTICA lefedi a friss termékek üzletágának minden ágazatát, és teljes képet nyújt a legújabb innovációkról, termékekről és szolgáltatásokról a nemzetközi ellátási lánc minden egyes oldalán. Így kiváló hálózatépítési és kapcsolattartási lehetőségeket kínál az iparág minden ágazatában a legfontosabb döntéshozók számára.

2020. február 5–7. Között az egész friss termékágazatban - a globális szereplőktől kezdve a kis- és középvállalkozásokig és a világ minden tájáról származó szervezeteknek - ismét jelen vannak a vállalatok Berlinben. A friss gyümölcs- és zöldségágazat teljes spektruma.

A Készenlét Zrt. a francia MAF RODA AGROBOTIC SAS magyarországi importőreként várja a gyümölcs,- és zöldség válogató és csomagoló berendezések iránt érdeklődő partnereket a gyártó Hall 4.1 / C-02 számú standján.

 

GALÉRIA

 

 

 

 

  

 

 

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020