Sajtóközlemény / TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÓ

A koronavírus (COVID-19) Európa szerte tapasztalt intenzív terjedése és az annak okán hozott Kormányrendelet előidézte változások jelentősen kihatnak cégünk működésére is. A gazdálkodók és kollégáink védelme okán kérem olvassa el a tevékenységünket érintő változásokat.

Tisztelt Partnerünk,

a koronavírus (COVID-19) Európa szerte tapasztalt intenzív terjedése és az annak okán hozott Kormányrendelet előidézte változások jelentősen kihatnak cégünk működésére is. Ugyan a cégünk működése továbbra is zavartalan ugyanakkor kollégáink és partnereink érdekeit szem előtt tartva a következő intézkedéseket hoztuk meg:

• A beérkező alkatrészeket külön fertőtlenítés után raktározzuk és szállítjuk ki, illetve adjuk át a szervizes kollégáinknak
  • Szervizes és ügyfélszolgálatos kollégáink számára maradéktalanul biztosítottuk a jelen körülmények között szükséges védőeszközöket, így védőmaszk, védőkesztyű, kézfertőtlenítő és egyéb védőeszközök
  • Az alkatrész üzletünk vonatkozásában a járványveszély fennmaradásáig az eladótérben maximum 2 vásárló tartózkodhat
  • a kormányrendelettel összhangban megváltoztattuk nyitvatartásunkat, hétköznapokon mindennap8:00 - 15:00 között tartunk nyitva, míg hétvégén zárva marad a szaküzletünk
  • az üzlethelyiségben kérjük tartsanak legalább 1 méteres távolságot a kölcsönös biztonságunk érdekében
  • amennyiben fertőzött területen tartózkodott a közelmúltban, illetve tudomására jutott, hogy fertőzöttel érintkezett korábban, kérjük ne látogassa szaküzletünket, törekedjen a telefonos kapcsolattartásra kollégáinkkal
  • kollégáink védelme érdekében a beszállítóinkkal telefonos és online kapcsolattartással dolgozunk együtt a továbbiakban, a minimális személyes érintkezés jegyében

Cégünk természetesen folyamatosan nyomon követi az eseményeket és Magyarország kormánya által foganatosított intézkedéseket valamint az Operatív Törzs által tett javaslatokat. A kollégáink valamint a partnereink egészségének figyelembe vételével hozzuk meg a szükséges intézkedéseket a továbbiakban.

A megfelelő tájékoztatás érdekében folyamatosan közzé tesszük a működésünket érintő változtatásokat, ezért kérjük kísérje figyelemmel szokásos felületeinket.

„VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA”

Készenlét Zrt. vezetősége