Készenlét Zrt.

Magágykészítők - termékek

cime

Güttler Duplex Front magágykészítő

A Güttler Duplex Front magágykészítők a „duplex” elrendezésnek és a rugóskapáknak köszönhetően nagy rögtörő képességűek, így ezekkel a gépekkel durva, rögös talajon is kiválló rögtörés érhető el. További előnye, hogy köves talajon is használható.

cime

Güttler Földmester Kompaktor

Szántásos alapművelés esetén a Güttler Földmester kompaktorok nyújtanak optimális megoldást a szántás elmunkálására és a magágykészítésre.

cime

Güttler Garopact Avant Front magágykészítő

A vetés előtt végzett „güttlerezés” alul finom szemcsés, felül rögösebb talajszerkezetet eredményez. Ez kiváló állapot a jobb magbeágyazódáshoz, ami életerősebb növényállományt eredményez.
A Güttler Front magágykészítő használatával egy menetben, közvetlenül a vetés előtt valósul meg a talajszerkezet kialakítása és a magágykészítés, ezzel időt és energiát takaríthat meg.

cime

Maschio Granchio magágykészítő

Maschio Granchio magágykészítő 6 méteres munkaszélességgel és hidraulikusan összecsukható vázzal

cime

Maschio Sandokan kompaktor

A Maschio Sandokan kompaktor összecsukható váza segítségével pontosan elvégezhető a magágykészítés dombos talajviszonyok közepette is. A gép egyes szekciói egymástól függetlenek. Ismerje meg a gép további előnyeit!

cime

Mashio Grator magágykészítő

A Grator egy vibrokéses kultivátor magágykészítéshez könnyű vázzal, mely különösen ellenálló. Függesztett kivitelben 6 méteres munkaszélességig, míg félig-függesztett kivitelben 12 méteres szélességig érhető el ezen modell sorozat.

cime

Sokoró SK-44.2 Függesztett szántóföldi kombinátor

Szántóföldi magágy készítő kombinátor

cime

Sokoró SK-V 6,6 Szántóföldi magágy készítő kombinátor

A kombinált művelőeszköz egy munkamenetben talajlazítást, keverést, gyomirtást, rögtörést, kisméretű tömörítést és felszíni egyengetést végez.

cime

Sokoró SKN 400 Szántóföldi nehéz magágy készítő kombinátor

Az SKN típusú nehézkombinátor a közép- és nagyobb gazdaságokban a szántóföldi magágy előkészítés nélkülözhetetlen munkagépe. A hagyományos művelés eszköze, de mulcsos művelésnél is sikerrel alkalmazható.

cime

Sokoró SKN 500 Szántóföldi nehéz magágy készítő kombinátor

A kombinált munkagép minden eddiginél hatékonyabban végzi egy menetben a felszántott talaj előkészítését: talajlazítást, keverést, gyomirtást, rögtörést, kismértékű tömörítést és felszíni egyengetést.

cime

Sokoró SKN 600 Szántóföldi nehéz magágy készítő kombinátor

A kombinált munkagép minden eddiginél hatékonyabban végzi egy menetben a felszántott talaj előkészítését: talajlazítást, keverést, gyomirtást, rögtörést, kismértékű tömörítést és felszíni egyengetést.

Termék kategóriák

Kövessen minket

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020 Széchenyi2020