KIOTI HX széria

A dél-koreai gyártó 2022 második felében, új fejlesztésű traktor családdal, a HX szériával lép a piacra, 99-110-125 LE teljesítménnyel

Leírás

 

A gyártóról

A Daedong vállalat (Magyarországon Kioti néven ismerszik) gyártási kapacitása évente 45.000 traktor. A saját gyártmányú alkatrészek aránya magas: a motorok, a tengelyek és a sebességváltók is saját termelésből származnak. A koreaiak például a legnagyobb HX (High Luxury) sorozat hajtásláncára és motorjára is öt év vagy 3000 üzemórás garanciát vállalnak.

 

Koreai kényelem

A HX egy egyszerű traktor vegyes gazdaságoknak, amelyek egyszerű kezelésre és univerzalitásra tartanak igényt.

 

A dél-koreai gyártó 2022 második felében, új fejlesztésű traktor családdal, a HX szériával lép a piacra, mely a jövő mezőgazdaságának a traktorja. Hiszen ennél a gépnél, lehetőség nyílik, az ICT alapú, un. „Daedong Connect” szolgáltatásra, mely lehetővé teszi a traktorok kezelését és vezérlését egy alkalmazás segítségével. A HX lesz Kioti-Daedong zászlóshajója, amely csúcstechnológián alapuló kezelést és munkakényelmet kínál.
A 3,8 literes dízelmotort kizárólag a Daedong fejlesztette ki, amely a legmagasabb színvonalú motorgyár Dél- Koreában. A 230 literes üzemanyagtartály a legnagyobb a maga nemében, amely hosszú munkaidőt tesz lehetővé egyetlen tankolással.  

A HX sorozatba három, 91 és 117 LE közötti modell tartozik. A manuálisan kapcsolható boost teljesítménynövelővel a HX 1201 akár 127 lóerőt is szolgáltat a Dadong négyhengeres motoroja révén. A turbófeltöltős motor 3,8 l űrtartalmú és a szokásos kipufotóhoz tisztítási technológiával (SCR+DOC és DPF) megfelel a Stage V. károsanyag kibocsátási szint előírásainak.


A dizájn tekintetében egy új, „Ultimate Refined” terméktervezési koncepciót alkalmaztak, amennyire csak lehetett, kizárva az ívelt vonalakat, a dinamikus háromdimenziós érzet megteremtése érdekében. A motorháztető LED-es fényszórókkal rendelkezik, amelyek éjszakai munkavégzés közben jó láthatóságot biztosítanak és kényelmesebbé teszik a munkát. A kabin tágas,  5 oszlopos , s alapként légkondicionált ,az ülés légrúgos, fűthető, forgatható. A gyári homlokrakodó és a Zuidberg front TLT s front függesztés is része az opcióknak.

 

 

Képek

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés