Készenlét Zrt. - Korszerűsítsen most! - Faresin etetőkocsik a közelgő állattartó telepek korszerűsítését célzó pályázatban

Korszerűsítsen most! - Faresin etetőkocsik a közelgő állattartó telepek korszerűsítését célzó pályázatban

A sokak által várt pályázat keretén belül újból lehetőség nyílik takarmánykeverő-kiosztó kocsik beszerzésére is, ennek megfelelően a hazánkban hosszú évek alatt magának elismertséget kivívó Faresin gépcsalád is elérhető lesz íly módon. Megkönnyítendő az előkészítési fázisban sok időt felemésztő információgyűjtést, kiemeltük a gépek főbb ismérveit és előnyeit.

A Faresin Industries a TMR készítés folyamatos technológiai fejlesztéseinek eredményeképp frissítette a termékpalettáját, létrehozva az innovációkban gazdag PF takarmánykeverő-kiosztó kocsi sorozatot mint vontatott mind pedig önjáró kivitelben.

Preciziós Takarmányozás előrelépést jelent a precíziós gazdálkodás, mezőgazdasági alkalmazásában. Az állatok jólétének javítása, a jobb termelés és mindenekelőtt az állományok etetésére vonatkozó kezelési költségek csökkentése felé.

Faresin Leader PF önjáró etetőkocsik

A Magyarországon piacvezető önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsik új generációja az egyedi technológiai megoldásainak és fejlesztéseinek köszönhetően új kategóriát teremtett a piacon. Az új technológia a következő lényegesebb fejlesztéseket tartalmazza:

  • A FARESIN és az ITPhotonics partnerségének köszönhetően kifejlesztésre került a poliSPECNIR ™ berendezés, mellyel különböző mérési tartományokban mérhetünk a PFM folyamat előtt, közben és után. A PFM folyamatosan naprakészen tartja az Ön takarmánykeverékeinek tápanyagtartalmát, és a homogenitás és kiválasztási indexeknek köszönhetően a keverés kezelése egyszerű és pontos lesz.
  • megnövelt, 800 mm átmérőjű maródob
  • A felhordó-szalagra szerelt extra vágórendszer (opció) garantálja a tiszta, precíz aprítást, vágást, csökkentve a betöltési-keverési munkaidőt
  • Leghosszabb és legszélesebb felhordó a piacon a gyors rakodásért
  • Takarmány keverő geometria a homogenitás szolgáltatásában
  • Polispecnir analizátor, melynek legfőbb előnyei az állandó homogenitási index rendelkezésre állása valamint a keverési idő pontossága
  • Egyszerű és hatékony a megújult kabin, az új műszaki tartalomnak köszönhetően minden funkció teljes kontroll alatt. Ezen felül 20% megnövelt üvegfelület könnyíti meg a gépkezelő munkáját

Faresin Master horizontális, vontatott etetőkocsi

A Magyarországon legelterjedtebb vontatott Faresin etetőkocsi: a gyár horizontális, három csigával ellátott takarmánykeverő-kiosztó kocsijával garantált a takarmány kiváló, homogén összekeverése és szétosztása. A maró segítségével nagymennyiségű takarmány betöltésére van lehetőség rövid idő igénybevételével. Különböző változatokban 7 m3-től 19 m3-ig állnak az Önök rendelkezésére. A gép felszereltsége a legkülönbözőbb szükségleteket ki tudja elégíteni.

Faresin PF vertikális, vontatott etetőkocsi

a vertikális etetőkocsik 1, 2 és 3 csigás kivitelben állnak rendelkezésre 5 m3 és 46 m3 között számtalan kivitelben. Közös jellemzőjük a magas minőségű alapanyagok felhasználása, robosztus kialakítás, a precízen tervezett hombár és a „Butterfly” csiga továbbá a hosszú élettartam.

A teljes igénye nélkül a gépek főbb előnyei a következők:

  • Precízen tervezett PF keverőhombár és PF keverőcsiga: tökéletes keverésű TMR
  • opcionálisan hibrid meghajtás egy elektromotor hozzáadásával, amely a keverési szakaszban kiváltja a traktort, csökkentve a költségeket.
  • csökkentett átmérő a jobb keverés és a hatékonyabb energia felhasználás érdekében
  • Farsin "CVMIX" sebességváltó, mely a folyamatosan változtatható erőátvitel elveit alkalmazza
  • „Butterfly” csiga spiráljának két indulási pontja lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességgel dolgozzon a termékkel akár berakodás akár kiosztás fázisában egyaránt. Ezek a műszaki megoldások lehetővé teszik, hogy a teljesítményigény 20%-al alacsonyabb legyen az ugyanazzal a köbtartalommal rendelkező más modellekhez képest.
  • I FEEDGOOD L a leginkább praktikus és könnyen kezelhető, szabályozó- és mérőrendszer.

Faresin takarmánykeverő-kiosztó kocsikon túl a gyártó teleszkópos rakodógépet teljes vertikumát is gyártja, tudjon meg többet a termékekről ide kattintva.

A Faresin takarmánykeverő.kiosztó kocsik magyar nyelvű prospektusa ide kattintva tölthető le.

A termékekkel és a pályázattal kapcsolatosan kérjük keresse területi képviselőinket és termékreferens kollégánkat:

Martonfalvi Csaba

Tel: 06/89/510-180, Fax: 06/89/510-199
MOBIL: +36 30 385 7582
E-MAIL: martonfalvi.csaba@keszenlet.hu

WEB: www.keszenlet.hu

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés