Növénytermesztés / Pápai Expo és Agrárpiknik

Pápai Expo és Agrárpiknik

Pápai Expo és Agrárpiknik

A Pápai Expo és Agrárpiknik 2021. szeptember 17-19. között 24. alkalommal a szokásos helyszínen, de megújult névvel és tematikával tér vissza.


A 24. Pápai Expo és Agrárpiknik programja - felismerve az agrárium egyik jelentős kihívását, - a generációváltás témakörére, a fiatalok agráriumba történő bevonására fókuszál és ennek jegyében szakmai és közönségprogramok izgalmas kombinációját vonultatja fel. Az újragondolt rendezvény számos új programelemmel várja a látogatókat, a könnyűzenei koncertek - pénteken Bagossy Brothers Company, szombaton Punnany Massif - mellett a látogatók kötetlen hangulatú fórumbeszélgetések keretében ismerkedhetnek meg az aktuális újdonságokkal, az ágazat kínálta lehetőségekkel, sikertörténetekkel.

A szakmai kiállításon, panelbeszélgetések mellett látványos és szórakoztató családi programokban sem lesz hiány. Sok egyéb mellett gép- és állatbemutatók, gyermekprogramok is gondoskodnak a látogatók szórakoztatásáról, illetve a Veszprém megyei vadásznapnak is az Expo ad otthont.

HELYSZÍN: Pápa, Városi Sportcsarnok melletti terület

IDŐPONT: 2021. szeptember 17-19.

 

Kiadványok

Akciós termékek

Készenlét Zrt. - Minden jog fenntartva 2014
Széchenyi2020 Széchenyi2020