Készenlét Zrt. - Rövidesen elérhető az új Kioti DK6010 keskeny nyomtávú traktor

Rövidesen elérhető az új Kioti DK6010 keskeny nyomtávú traktor

A DK6010 azokat az NX modelleket helyettesíti, amelyeket sikeresen értékesítettek világszerte, így Európában és Magyarországon is. Az erőforrás egy megbízható 3 hengeres CRDI, Kioti 43 Kw-os motor, amely gazdaságos és nagy teljesítménnyel valamint nyomatékkal bír.

A sebességváltó 3 változatban is elérhető: mechanikus sebességváltó, hidraulikusan segített sebességváltó ( mindkettő 16 előre-  illetve 16 hátrameneti fokozattal, beleértve a mászó fokozatot is) és most 3 fokozatú kettős hidrosztatikus pedál.

Ezekben a modellekben a nagy kapacitású szervó HST szivattyú egység megbízható, könnyen kezelhető rendszert biztosít mely megkönnyíti a gépkezelő munkáját. A független hátsó és középső TLT szabványos úgymint a Kioti Automatikus TLT rendszer. Amikor be van kapcsolva akkor a hátsó tengely meghajtása automatikusan be és kikapcsol. Ez egy biztonsági funkció  és megvédi a TLT tengelyt a rezgésektől és károsodástól (rongálódástól).

A kabin kényelmet és hatékony munkateret nyújt a kezelőjének. A nagy bal oldali konzol, tárolóhelyet és konnektort biztosít. A joystick előkészités, és a tempomat is standard a HST modellen.

A termék adatlapja és további műszaki információk ide kattintva érhetőek el.

Érdeklődjön értékesítő kollégáinknál akciónkkal és az egyéb részletekkel kapcsolatban.

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés