Készenlét Zrt. - FH 6.26 rakodógép már elektromos kivitelben is

FH 6.26 rakodógép már elektromos kivitelben is

Első alkalommal 2018 novemberében a nemzetközi EIMA kiállításon mutatták be az első teljesen elektromos teleszkópos rakodógépet, amely azt ígéri a felhasználóknak, hogy csökkenti a károsanyag kibocsátást és a zajszintet, megnyitva ezáltal a terepet egy új felhasználási módra.

Sok éves kutatás után a Faresin Industries S.p.A. K+F központja kifejlesztette ezt az innovatív gépet a már jól bevált és a magyar piacon is ismert 6.26 teleszkópos rakodógép mintájára.

Az elektromos meghajtású gépek károsanyag kibocsátás nélküli munkavégzése és a zajszint számottevő csökkentése miatt megoldás lehet a zárt, beltéri használat során, mint például raktárhelységek vagy alacsony tetőszerkezetű tárolók, istállók.  Használatuk gazdaságos, biztonságos, kényelmes.

Az új kivitel megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is és lehetővé teszi azon napszakokban való használatot, amikor a belső égésű motorok zajszintje már korlátozó tényező lehet.

Reményeink szerint ez az új technológia forradalmasítja és hozzájárul az elektromos gépek mezőgazdaságban történő elterjedéséhez.

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés