Készenlét Zrt. - 2020. évi VICON újdonságok

2020. évi VICON újdonságok

Az új FIXBALE 500 nagy teljesítményű fixkamrás bálázó nedves silózási körülményekhez

 

Vicon frissítette a körbálázó termékcsaládját egy új, nagy kapacitású, fixkamrás bálázó bevezetésével, amely professzionális gazdálkodók és vállalkozók számára lett kifejlesztve.

Nehezített silózási körülményekhez történő használatra tervezték, a FixBale 500 tartalmaz egy 18 hengeres bálakamrát - az előző modellek 17 hengerének a számát megnöveltek, és két henger a bálakamra alján helyezkedik el, hogy extra támogatást nyújtson a nehezített, nedves silóbálák készítéséhez. A bála tömörségéről egy új hidraulikus bálatömörítő rendszer gondoskodik, amely biztosítja a bála állandó minőségét mindegyik bálaszerkezet esetén. Bemutattak egy új, 2.3 méter rendszélességű, „XL +” elnevezésű újítást is, amely sokoldalú frissítéseket tartalmaz. Mindkét oldalán extra villákat tartalmaz és a munkaszélességet 10 cm-rel megnövelték az előző modellekhez képest. 

 

Új Vicon rendképzők oldalra helyezett renddel Andex 705 Evo & Vario

A vontatott rendképző oldalra helyezett renddel, amely nagyobb rugalmasságot, kényelmet és minőséget biztosít 6,65-7,85 m munkaszélességgel.

Rugalmasság, kényelem és minőség

Az új Vicon Andex 705 Evo + Vario rendképző rugalmasságot biztosít a rendkezelésben, nagyobb kényelmet nyújt a működésben és jobb takarmányminőséget biztosít a TerraLink Plus kardán rotorok miatt.

 

Nagyobb kényelem a működésben

A magas kényelem volt a fejlesztés lényege. A gép kényelmes csatlakoztatásával kezdődik, és folytatódik például a rendtartó automatikus összehajtásával és az opcionális hidraulikus szállítási reteszeléssel. Ezenkívül a szokásos 380 / 55-17 kerekek biztosítják a földvédelmet. Ráadásul a továbbfejlesztett kormányzás jobb manőverezési képességet biztosít a terepen. Számos lehetőség, például a tandemtengelyek támogatják a gép testreszabását az egyedi igényekhez.

 

Rugalmasság a rendképzésnél

Az új Andex 705 Evo nagy rugalmasságot kínál az oldalra helyett rendképzése miatt. Ha a speciális forgórész úgy van beállítva, hogy a hátsó forgórész kisebb legyen, a nagyobb területek egy sorba rakhatók. A különböző átmérő a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a bálázást és a csomagolást. Ez biztosítja, hogy az utána következő gépek mindig maximális kapacitással működhessenek. A Vario-val a rugalmasság növekszik, mivel két rend készíthető el, akár kis bálázókhoz is, nagy termésmennyiséggel, akár éjszakai bálázáshoz is, hogy növelje a széna minőségét.

Magasabb takarmányminőség

A frissített „Terralink PLUS” funkcióval a kardános forgórész-rögzítés előnyeit egy további fejlett földi adaptáció képezi, amelyet a Touch-Down-Effect támogat. Ez a továbbfejlesztett talajszintű PLUS-nál nagyobb rugalmasságot és 8 ° -kal több mozgási lehetőséget biztosít, ami nagyobb pontosságot eredményez, és ennek következtében a takarmány minősége is nő. A Touch-Down-Effect, amely biztosítja a sima és tiszta rendrakás, ugyanakkor elkerüli azt is, hogy 500 mm körüli magasságra emelve megsérüljenek a fordulótengelyek.

 

Forrás: https://hu.vicon.eu/Hirek/Termek-hirek/Vicon-Agritechnica-hirek-2019

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés