Készenlét Zrt. - Ha SAMPO, akkor Készenlét! Mindent egy helyen!

Ha SAMPO, akkor Készenlét! Mindent egy helyen!

1., Alkatrész

Évek óta forgalmazzuk a Sampo eredeti gyári és a gyárival megegyező minőségű, helyettesítő alkatrészeket. Gondoljon a következő hibamentes szezonra és már most rendelje meg az alkatrészt a gépéhez. Sampo alkatrész vásárlásakor a következő kedvezményt tudjuk biztosítani.

2021 január hónapban 10%-al, februárban hónapban 8%-al, míg márciusban 6%-kal olcsóbban juthat a megrendelt Sampo alkatrészeihez!

 

2., Műszaki szolgáltatás

Szerviz szakembereink az év bármely időszakában vállalják Sampo gépének állapotfelmérését, szezon előtti felkészítését és szükség szerinti javítását. 2021 januárjában, februárban és márciusban ezen munkák esetében 5% kedvezményt adunk a javítási óradíjból, továbbá az általunk beépített alkatrészből további 2% kedvezményt.

 

3., Gépforgalmazás

A gyártónál bekövetkezett változásoknak köszönhetően a Készenlét Zrt. 2020-tól újra forgalmazza a teljes SAMPO ROSENLEW termékpalettát. A termékkínálat elsősorban a kis és közepes nagyságú földterülettel gazdálkodók számára nyújt kiváló lehetőséget, a betakarítási munkálatok megfelelő időben és megfelelő minőségben történő elvégzésére. Gépeink 73 LE-től egészen 300 LE-ig terjedő erőforrással rendelkeznek (SISU motor). A szalmarázó ládák száma 3-4-5 és 6 darab típustól függően. Új típusként 2021-ben forgalomba kerül a Comia C12 alapokon nyugvó Sampo Comia C 22 rotoros kombájn. Ez a kombájn egy előcséplődobbal és egy dupla rotoros, hibrid technológiával ellátott, szalmaleválasztó rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően a hagyományos szalmaládás rendszerekhez képest, 25% magasabb cséplési és leválasztási teljesítmény lehetséges. Ezen géptípusnál lehetőség van az úgynevezett „vario” adapterrel történő rendelésre is (BISO).

2021.01-02. hónapban történő kombájn rendelés esetén 10 % kedvezményt adunk a gép árából!

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés