Készenlét Zrt. - Dairymaster örömmel mutatja be legújabb termékét, a „DraftNow” -t

Dairymaster örömmel mutatja be legújabb termékét, a „DraftNow” -t

 Új szoftverprogramot és mobil alkalmazást tartalmaz, amelyek extra funkcionalitással és rengeteg előnnyel rendelkezik. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a termelő gazdaságok számára, hogy szükség esetén távolról is válogathassák az állományukat.

A rendszer telepíthető a Dairymaster automatikus azonosító rendszerével vagy akár anélkül is, de más gyártmányú berendezéshez is alkalmas, amelyek megbízható azonosító rendszert használnak.

 

A DraftNow egy „élő” rendszer, amely lehetővé teszi az azonnali információcserét. Amint a program vagy az alkalmazás megváltozik, azonnal frissül a rendszeren. Az állomány válogatásával kapcsolatos minden információ megtekinthető a PC-n vagy az App-on.

 A DraftNow rendszere számos funkciót tesz lehetővé, például;

• Könnyű irányítani és szelektálni az állatot az azonosításkor

• Állandó és ütemezett azonosítás, például sérült tehenek válogatása, inszeminálás stb.

•Az állat automatikus azonosítása füljelzők (krotália) és krotália nélkül is

• Választhat csoportot az azonosításkor, például ellető csoportba, vagy szárazra állítás.

• Előzmény az azonosított Egyedekről

• Interaktív térkép a tehenek, csoportok újra rendezéséhez, szűréséhez stb.

 

 

A DraftNow App a program támogató platformja. Lehetővé teszi a felhasználó számára a tehenek távoli azonosítását, anélkül, hogy a PC-nél vagy a fejőházban kellene lennie. Sok más funkciót is lehetővé tesz, például az állat adatainak hozzáadását vagy szerkesztését, új profil létrehozását, krotália számok szerkesztését, tehenek csoportokhoz rendelését stb.

 Minden információt biztonságosan tárolnak és csatlakoznak a felhőhöz, így a tulajdonos nyugodt lehet, hogy az állomány adatai nem vesznek el. A részletek automatikusan szinkronizálódnak, amikor a kapcsolat újra létrejön.

A DraftNow rendszer felbecsülhetetlen értékű kiegészítőnek bizonyult minden olyan gazdaságban, ahol a rendszert kipróbálták. A tehenek válogatása mellett egyéb előnyök, például a tehén és a gazdálkodók biztonsága, a kevesebb stressz és a nagyobb kontroll lehetővé teszi a munkák gyorsabb és biztonságosabb elvégzését.

 

 

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés