Készenlét Zrt. - Vicon Andex 705 Evo és Vario rendképzők

Vicon Andex 705 Evo és Vario rendképzők

A nagyfokú kényelem volt a fejlesztés lényege. Kezdve a munkagép kényelmes csatlakoztatásával és folytatva például a rendterelő lemez automatikus csukásával és egy opcióként rendelhető hidraulikus szállítási rögzítővel. Továbbá a 380 / 55-17 szabványos kerekek biztosítják a talajvédelmet. A továbbfejlesztett kormányzás jobb manőverezhetőséget biztosít a szántóföldön. Számos lehetőség, például a tandem tengelyek támogatják a gép egyedi igényekhez való testreszabását.

A „Terralink PLUS” frissített funkcióval a kardántengely-rotor további előnyöket kínál a Jet-Effect által támogatott fejlett talajkövetéssel. Ez a PLUS a fejlett talajátalakításban 8° -kal több mozgási lehetőséggel nagyobb rugalmasságot biztosít, ami nagyobb pontosságot és ezzel együtt jobb takarmányminőséget eredményez. A Jet-Effect hasonlít a repülőgép fel-/ és leszállásához, biztosítja a sima és tiszta rendképzést, ugyanakkor elkerüli az 500 mm-es hasmagasságot is, amely károsíthatja a fordulókban lévő rendet.

Andex 705 Evo az oldalsó szállításnak köszönhetően nagy rugalmasságot kínál. Az egyedülálló rotorral, amely egy kisebb rotorral állítható be a hátulján, nagyobb területeket lehet egy rendbe rakni. A különböző átmérő a lehető legnagyobb mértékben megvédi a rendgördülést és a csomagolást. Ez biztosítja, hogy a következő gépek mindig maximális kapacitással működhessenek. A Vario-val a rugalmasság növekszik, mivel két rend is elhelyezhető, akár kisebb bálázók teljesítmény növelésére, akár éjszakai rendképzésben a széna minőségének javítása érdekében.

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés