Készenlét Zrt. - Megérkezett a KIOTI HX „farmmindenes” traktor

Megérkezett a KIOTI HX „farmmindenes” traktor

A dél-koreai gyártó 2022. év végén új fejlesztésű traktor családdal, a HX szériával lépett a piacra, mely a jövő mezőgazdaságának a traktorja. Hiszen ennél a gépnél, lehetőség nyílik, az ICT alapú, un. „Daedong Connect” szolgáltatásra, mely lehetővé teszi a traktorok kezelését és vezérlését egy alkalmazás segítségével. A HX lesz Kioti-Daedong zászlóshajója, amely csúcstechnológián alapuló kezelést és munkakényelmet kínál.
A 3,8 literes dízelmotort kizárólag a Daedong fejlesztette ki, amely a legmagasabb színvonalú motorgyár Dél- Koreában. A 230 literes üzemanyagtartály a legnagyobb a maga nemében, amely hosszú munkaidőt tesz lehetővé egyetlen tankolással.  


A dizájn tekintetében egy új, „Ultimate Refined” terméktervezési koncepciót alkalmaztak, amennyire csak lehetett, kizárva az ívelt vonalakat, a dinamikus háromdimenziós érzet megteremtése érdekében. A motorháztető LED-es fényszórókkal rendelkezik, amelyek éjszakai munkavégzés közben jó láthatóságot biztosítanak és kényelmesebbé teszik a munkát. A kabin tágas,  5 oszlopos , s alapként légkondicionált ,az ülés légrúgos, fűthető, forgatható. A gyári homlokrakodó és a Zuidberg front TLT s front függesztés is része az opcióknak.

 

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés