Készenlét Zrt. - Megnyílt a szászvári telephelyünk is

Megnyílt a szászvári telephelyünk is

1/2 éven belül már a második új telephelyünk


Az eredetileg az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizelésére szakosodott vállalkozásunk ma már a mezőgazdaság minden területét lefedi gépkínálatával és a működést biztosító szervizhálózattal. A Dél-Dunántúlt megcélzó új telephelyünk avatásán Farkas Károly igazgatósági elnök elmondta, hogy a jelenlegi objektum a támogatott fejlesztés utolsó beruházási fázisa. A 2020-ban beadott pályázat ma már nem terv, hanem valóság. A három telephellyel – Pápa, Szihalom és most már Szászvár – az összes partnert gyorsan elérjük, a vásárolt gépekhez gyors alkatrész-utánpótlást, szervizt tudunk biztosítani.

 

A szászvári komplexum egy több, mint 700 m2-es épületben kapott helyet, durván 150 m2 műhely és közel 200 m2 üzletrész található benne, a fennmaradó területen kaptak helyet a szociális blokk és az adminisztrációt támogató helyiségek. Az új telephelynek köszönhetően biztosított a cég versenyképességének, mobilitásának növelése, ténylegesen közelebb kerültünk a térség gazdáihoz, ezáltal kínált szolgáltatásaink gyorsabban, költséghatékonyabban teljesíthetők.

 

 

Dr. Hargitai János országgyűlési képviselő beszédében gratulált a vállalkozás lendületes fejlődéséhez, elért eredményeihez. A jelenlegi projekt megvalósításával a térség agráriumát, a mezőgazdasági termelését segíti a KÉSZENLÉT.


Rittlinger József, a NAK Baranya vármegyei elnöke üdvözölte a beruházás és elmondta, a baranyai gazdatársadalom magas színvonalon gazdálkodik, és jó, hogy a közelben van egy ilyen szolgáltató vállalkozás, mely széles palettával segíti a termelőket, illetve biztosítja a gyors szervizszolgáltatást. A térség gazdálkodói felismerték a lehetőséget, sok pályázatot adtak be, így tovább fog növekedni a precíziós eszközök száma. Ez is alátámasztja, hogy szükség van a térségben egy ilyen jellegű cégre, mely kiszolgálja ezt a szegmenst.

 

Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere elmondta, hogy egy 200 éves múltra visszatekintő bányásztelepülés volt, mely ma már a mezőgazdaságra és a turizmusra koncentrál. Örömmel vette, hogy az új telephely gyorsan elkészült, és működésével támogatja a község mezőgazdasággal foglalkozó lakosait és munkalehetőséget is biztosít. Úgy látja, hogy sikeresen tudnak majd együtt dolgozni, bízik a további együttműködésben.


Az ünnepségen részt vett az olasz Faresin S.p.A. gyár képviseletében Paola Bettiol, a mezőgazdasági gépgyártó keletközép-európai képviselője is. A két cég kapcsolata 1996-ig nyúlik vissza; takarmánykiosztó kocsijaikat és teleszkópos rakodógépeiket itthon cégünk forgalmazza és szervizeli.

 

 

Eddig is az egész országban végeztük a szervizelést, de…


„…annyiban változik a helyzet, hogy már három telephelyen van műhelykapacitásunk, illetve erről a három helyről mobilszervizzel tudunk a partnerek rendelkezésére állni” – mondta el Farkas Balázs, a vállalkozás beszerzési igazgatója.

A projekt célja az volt, hogy a szerviz- és szolgáltatási hátteret tudjuk javítani, a kiszállási időt csökkentsük. Azzal, hogy közelebb kerültünk a gazdákhoz, több idő jut magára a munkára, szolgáltatásra, mivel kevesebbet kell utaznia a mobil szervizcsapatnak. A rendelkezésre állás ideje fontos szempont egy-egy gép beszerzésénél, a telephelyek számának növelésével ebben sokat léptünk előre. A jelenleg 50 fő körüli létszámunk folyamatosan növekszik. Az új telephelyekkel együtt a kollégáink száma is emelkedik, elsősorban a szolgáltatási részleg bővül.


A szászvári telephelyről elsősorban a dél-dunántúli régiót célozza meg a KÉSZENLÉT szervizcsapata, egész pontosan: Somogy, Tolna, Baranya, valamint Bács-Kiskun vármegyékben működő gazdaságokat fogjuk kiszolgálni.

 

A szerviz kapacitás mellett helyet kapott a telephely egy alkatrész szaküzlet is, ahol várjuk MTZ alkatrészek állattenyésztési kiegészítők, bálahálók, csomagoló fóliák irént érdeklődő partnereinket. Kínálatunk folyamatosan bővül, melyek elérhetőségét a széles kínálat mellett kedvezményekkel is segítjük.

 

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés