Készenlét Zrt. - Vicon Fanex 1344C és 1564C – Nagyméretű vontatott rendterítők

Vicon Fanex 1344C és 1564C – Nagyméretű vontatott rendterítők

Komoly munkaerő

 

A Fanex 1344C és 1564C kiváló termelékenységet nyújt minden terménytípus esetében. A 13,4 és 15,6 méteres munkaszélességgel a nagy teljesítményt és a kiváló termésminőséget szem előtt tartva tervezték.

Az 1564C minden eleme intenzív használatra van méretezve, az optimális termelékenység és a csökkentett állásidő biztosítására összpontosítva, nagyon alacsony karbantartási szint mellett a könnyű, élvezetes működtetés érdekében.

A 12 vagy 14 kis átmérőjű rotorral rendelkező rendterítő szinte bármilyen talajtípus esetén kiváló terményforgatásra készült.

 

 

Kiváló talajkövetés TerraFlow-val

 

A pontos talajkövetés kiemelten fontos a kiváló takarmányozási eredmény eléréséhez. Főleg kihívásokkal teli és megerőltető terepi körülmények között. A Vicon megoldása a talajkövetésre a teljes munkaszélességben a TerraFlow megoldás.

Ez az innovatív talajkövető rendszer rendkívül adaptív keretcsatlakozással azt jelenti, hogy a rendterítő egység követi az alváz kerekeit, és teljesen függetlenül alkalmazkodik a hordozókeret mozgásától.

Ez azt jelenti, hogy a villák talajtól való távolsága minden terepen állandó marad, tiszta és pontos munkát és egyenletes terményáramlást biztosít. Egy egyedülálló Vicon funkció, amely új szintre emeli a talajhoz való alkalmazkodást és a takarmányminőséget.

 

 

Könnyű kezelés


Ezeknek a rendterítőknek csak egy működésű szelephengerre van szüksége a rendterítő emeléséhez és süllyesztéséhez, valamint egy kettős működésű szelephengerre az összecsukáshoz, így ez a rendterítő a legtöbb traktorhoz alkalmas. Ezenkívül mindkét modell 3 méter alatti szállítási szélességre összecsukható, és mindkettőt pótkocsiként vezetik az úton, simán követik a traktor mögött.

 

Vissza a hírekhez
Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés