Készenlét Zrt. - Matermacc Unica-PVI sorközművelő kultivátor
Matermacc Unica-PVI sorközművelő kultivátor
  • Nettó 12,150 EUR
  • Bruttó 15,431 EUR
  • Cikkszám: MG11283496

  • MaterMacc Unica PVI 6 soros, soronként 5 kapás sorközművelő kultivátor


    A MaterMacc Unica PVI 6, 6 soros, soronként 5 kapás sorközkultivátorok, 1000 literes rozsdamentes műtrágyatartállyal. A gép önsúlya 930 kg, szállítási szélessége 254 cm.
    A vázszerkezet jó minőségű acélból készül, amelyre paralelogramma függesztéssel kapcsolódnak a művelőkocsik. Ezekre a különféle kiegészítő egységek is felszerelhetőek opcionálisan.

     

    Minden sorhoz külön fém mélységállító kerék kapcsolódik, amit csavarorsó segítségével lehet gyorsan, a kívánt mélységnek megfelelően beállítani. Soronként lehetséges a művelőkocsik kiiktatása, szállítási helyzetben egy rugós előfeszítésű zárszerkezettel rögzíthetjük a kocsikat. A gép két oldalszárnyát hidraulikusan tudjuk szállítási helyzetbe csukni, a munkahelyzetben mechanikus reteszelés biztosítja a gerendely stabilitását. A műtrágya-adagoló meghajtása talajkerékről történik, lánchajtás segítségével.

     

    A tartály kiképzése és anyaga biztosítja a hosszú élettartamot. Fedését ponyva biztosítja, amelynek mozgatása és rögzítése egyszerű és praktikus. A tartály gyors leürítésére 6 db ürítőnyílás szolgál.

     

    Műszaki paraméterek:
    Sorok száma: 6
    Sorköz: 70-80 cm
    Kapák száma soronként: 5 db
    Váz: 255 / 510 cm
    Önsúly: 930 kg
    Műtrágyatrágya tartály 930 liter
    Teljesítményigény: 70 LE

     


    Kérdése van?

    Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Üzenetet írok
    x

    Üzenetküldés