Készenlét Zrt. - Bobman Cobra tejbusz

Bobman Cobra tejbusz

Gyors és hatékony gép, amely segít a tej adagolásában a borjaknak, hogy pontosan megkapják a szükséges mennyiséget, és ugyanakkor a megfelelő hőmérsékleten.

Leírás

 

Elektromos


A nagy borjúállományú gazdálkodó számára az optimális választás egy Bobman Milkbus, amely akkumulátorral működik.


A személyzet méretétől függően a Bobman Milkbus 2,2 kW-os vagy 5,2 kW-os motorral kapható, attól függően, hogy 500 literes vagy 1000 literes tartállyal rendelkezik-e. A Bobman Milkbus 4 erős lítium akkumulátorral is fel van szerelve, ami azt jelenti, hogy a gép hosszabb élettartamú és funkcionálisabb a teljes munkafolyamat során.

 

 

Pasztőrözés


A Bobman Milkbus pasztőrözés előnye többek között az, hogy a fűtés víz segítségével történik a kád oldalán lévő kettős falban és az oromzatban. A rendszer nagyon kíméletes pasztőrözési folyamatot hajt végre. A tej nem ég az alján, és nem szerez utóízet. A vizet falra szerelt fűtőegységben melegítik, amely 2 x 10 kW-os fűtőberendezéssel van felszerelve. Hasonlóképpen, a hűtés a kettős falban is hideg vízzel történik. Jeges vizet lehet csatlakoztatni, különben a hűtési folyamatban csapvizet használnak.

 

 

Miért válassza a pasztőrözést?


A kolosztrum és a teljes tej jó növekedési feltételeket biztosít a baktériumok számára, és gyakorlatilag lehetetlen elkerülni a baktériumokat a borjaktejben. A borjak így kórokozó baktériumokat (kórokozókat) vehetnek fel a tejjel. A kórokozók fertőzött tőgyből vagy trágyamaradványokból származhatnak. Ezenkívül a kórokozók szaporodása a tejben a tőgyek, csövek, vödrök, kezek stb. elégtelen tisztításához kapcsolódik a fejési folyamattal kapcsolatban - vagy az azt követő időszakban, amikor a tejet kezelik és mozgatják.

 

 

Műszaki adatok:
 

 

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés