Készenlét Zrt. - Faresin önjáró LEADER PF FULL ELECTRIC

Faresin önjáró LEADER PF FULL ELECTRIC

A Leader PF Full Electric etetőkocsit arra tervezték, hogy a gazdaságok által nagy mennyiségben termelt villamos energiát fotovoltaikus vagy kapcsolt energiatermeléssel rendkívül alacsony költségek mellett használhassák.

Leírás

Ugyanakkor a gépnek nincs semmilyen környezetre káros kibocsátása, így csökkenti a gazdálkodás öko lábnyomát. Az elektromos technológia alkalmazása az állatjólétet is segíti, és lehetővé teszi a termelési lánc tanúsítását.

 

1   CSIGA    11-14 m³   kapacitás   100%    elektromos

 

Elektromos, de kompromisszumok nélkül

Az új Leader PF FULL ELECTRIC teljesítménye volt a projekt kiindulópontja. Valójában a Faresin mérnökei keményen dolgoztak azon, hogy a megfelelő hőenergiával működő modelljeikhez hasonló teljesítményt biztosítsanak, miközben elegendő hatótávolságot tartanak fenn ahhoz, hogy legalább egy teljes napot teljesítsenek egy átlagos méretű farmon. Emiatt a hátsó motortérbe került a 91 kW-os, 210 Ah lítium akkumulátor, amely a Farmatics telematikával van integrálva.

 

Töltsd fel könnyedén

Az akkumulátor töltése teljes rugalmasan történik az Universal Charge rendszernek köszönhetően, amely egyetlen dugaljjal rendelkező interfész a 220 V-os egyfázisú és 400 V-os háromfázisú tápegységekhez. A gép olyan rendszerrel is rendelkezik, amely a fékezés és a gázpedál felengedésekor energiát nyer vissza az akkumulátorban tárolva és a hatótávolság növelésével.

  • 435 V 210Ah akkumulátor 91,3 kWh
  • 2,5 órás autonómia
  • Töltési idő 2-4 óra

 

Rendkívüli egyszerűséggel elkészített homogén takarmány

A keverőtartály jellegzetes geometriája a csiga speciális profiljával kombinálva lehetővé teszi a homogén takarmány gyors elkészítését a rostszál tulajdonságainak figyelembe vétele mellett. A robusztus bolygókerekes hajtóműhöz csatlakoztatott 45 kW-os villanymotor a 8 keverési sebességnek köszönhetően minden típusú takarmányhoz megfelelő teljesítményt biztosít, amely lehetővé teszi a gép teljesítményének a recepthez való igazítását.

  • Pontos és egyenletes vágás
  • A csiga "tisztító" funkciója
  • Akár két elektromosan működtetett kihordószalag
  • Pontosság és konzisztencia az elektronikus mérő- és adagolórendszerrel
  • Integrált NIR a keverőtartályban az adagolás folyamatos nyomonkövetéséhez
  • Elektromos hajtású ellenkések
  • Elektromosan működtethető kihordó ajtónyitás
  • Opcionális kihordószalag mozgatás elektromos hajtással

 

Erő és tapadás minden körülmény között

A vonóerőt a hátsó tengelynél elhelyezett 51 kW-os villanymotor adja, amely kardántengelyen keresztül az első tengelyre is továbbítja a mozgást. A rendszer két mechanikus sebességfokozattal rendelkezik, amelyek álló helyzetből kapcsolnak: 1. = 0 – 10 km/h és 2. = 0 – 20 km/h.

  • A négykerék meghajtás háromféle kormányzást tesz lehetővé (2 elülső kormányzott, 4 kerék kormányzás és oldalazó).
  • Hidropneumatikus felfüggesztés magassága a fülkében található vezérléssel állítható

 

Minden ellenőrzés alatt

Az integrált elektronikus menedzsment vezérli a különböző egységek áramelosztását, amelyet szükség szerint adagolnak a különböző felhasználás szerint, hogy ne terheljék túl az akkumulátort, a motorokat és az invertereket, jelentősen csökkentve a fogyasztást.
Ezenkívül a teljes rendszert diagnosztika felügyeli, beleértve az összes elektromos, elektronikus és hidraulikus egységet, beleértve a fülkében lévő vezérlőműszereket is.

 

Nagy teljesítményű silómaró

Ellentétben a piacon megtalálható néhány silómaró nélküli elektromos megoldással, a Faresin úgy döntött, hogy az új Leader PF Full Electric etetőkocsit egy 2000 mm széles, 34 kW-os villanymotorral meghajtott, erőteljes silómaróval szereli fel, amely lehetővé teszi a receptúra szerinti komponensek önálló betöltését.

A silómaró különleges formája garantálja a gyors áramlást a behordó csatorna felé, figyelembe véve a siló szerkezetét és tulajdonságait, míg a megfordítható kések gyorsan és pontosan kezelik az anyagot. Fel van szerelve egy automatikus eltömödés gátló rendszerrel is, amely esetén automatikusan beavatkozik a silómaró vezérlésébe és azonnal visszaállítja annak működését.

  • Marási hatékonyság
  • A marógém 820 mm széles
  • Silómaró burkolat elektromos hajtással

 

Ergonómia és kényelem

PF vezetőfülke, amely mindig is erős oldala volt a Faresin önjáró etetőkocsiknak és lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a nagy üvegfelületeknek és a kiváló rálátásnak köszönhetően teljesen kontrollált helyzetben dolgozzon. A műszerfalon a kezelőszervek ergonomikus elrendezésűek, így a gép összes funkciója könnyem kezelhető.

  • 10"-es kijelző a könnyű navigációért
  • Az integrált NIR rendszernek köszönhetően a gép minden paramétere és adata valós időben látható
  • Elektro-proporcionális joystick
  • Opcionálisan 360°-os kamerarendszer

 

Képek

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés