Készenlét Zrt. - Faresin önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsi LEADER PF3 ECOTRONIC

Faresin önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsi LEADER PF3 ECOTRONIC

Önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsi nagy gazdaságok számára, három csigás, 30, 36 és 40 m3-es változatban kapható.

Leírás

Ezt a típust nem csak a nagy kapacitás, hanem mindenekelőtt a teljes gépmenedzsmentet biztosító, egyedülálló integrált digitális rendszer, az ECOTRONIC fémjelez.

 

3  CSIGA    30-40 m³   kapacitás   vertikális keverés

 

Ecotronic

Intelligens segéd az etetés során

Az ECOTRONIC rendszernek köszönhetően a Leader PF3 Plus igazi kerekeken guruló laboratóriummá válik, amely egyesíti a rendkívüli munkapontosságot, a kivételes manőverezhetőséget és a kiváló vezetési kényelmet. Az integrált elektronikus vezérlés optimalizált gépteljesítményt tesz lehetővé, biztosítva a magas teljesítményt és a minimális fogyasztást, ezáltal csökkentve az üzemeltetési költségeket és a környezetterhelést. Az innovatív ECOTRONIC rendszer lehetővé teszi a behordás automatikus és optimális vezérlését a recept alapján a kiválasztott alapanyagok függvényében és garantálja a lehető legjobb minőségű homogén  takarmányt.

 

NIR

Top takarmány

A gépbe integrált Polispec NIR-rendszerrel történő szinergia kulcsfontosságú, mivel pontosan és folyamatosan figyeli a keveréket, tájékoztatva a kezelőt a kijutattás legjobb időpontjával kapcsolatban az elért homogenitás szintje alapján. A kihordás szakaszában a Polispec NIR továbbra is figyelemmel kíséri a keverék minőségét és jellemzőit, valós idejű adatokat biztosítva a felhasználók és döntéshozók részére, amelyet aztán további kiértékelések és mélyreható elemzések elvégzésére használható fel.

 

3 kormányozható tengely

Manőverezhetőség minden helyzetben

A Leader PF3 még közúton és szűk helyeken is kiváló manőverezhetőséget kínál a kezelője számára. 3 kormányzott tengellyel rendelkezik, amelyek közül kettő állandó összkerékhajtású, 285 l/perc teljesítményű szivattyúval 2200 fordulaszámnál és 43%-os sperrdifivel, aminek köszönhetően minden körülmények között garantált a kivételes manőverezhetőség.

  • Innovatív sebességváltó
  • Sebesség 40 km/óráig
  • A légrugózás magassága a terhelésnek megfelelően állítható
  • hidraulikus szervo összkerékkormányzás
  • Kormányzási sugár mindössze 2690 mm

 

Silómaró és aprítószerkezet

Csúcshatékonyság

A behordószerkezet egy erős, 2200 mm széles silómaróból áll, amely garantálja az anyag gyors és precíz feldolgozását, valamint egy állítható aprítószerkezetből áll. Különleges formája gyors áramlást biztosít a behordócsatorna irányába, tiszteletben tartva a szilázs struktúráját anélkül, hogy megváltoztatná annak karakterisztikáját és tápanyag összetételét.

  • Automatikus irányváltás
  • 650-700 mm átmérő
  • Állítható szállítási sebesség a betöltendő anyagoknak megfelelően.
  • 2200 mm marási szélesség
  • Marási magasság 6,56 m-ig

Az ECOTRONIC rendszer az aprítószerkezethez is új megoldást kínál. Az elektronikus működésnek köszönhetően a kezelő a vágási igények alapján automatikusan szabályozhatja az ellenkés helyzetét.

 

Keverőtartály

Nagy kapacitás

Az innovatív keverőtartályt nagy mennyiségű termék egyenletes és gyors összekeverésére tervezték a három függőleges csigának köszönhetően 36 m³-ig. A keverőtartály és a csigák különleges formája tökéletes takarmányt biztosít. Ez a Faresin PF sorozat alapvető jellemzője. A kijuttatás megkönnyítése érdekében gondolva minden gazdaság potenciális igényére, a tartályt akár négy kihordószalaggal is felszerelhetjük, amelyeket a gépkezelő egyidejűleg közvetlenül vezérelhet.

 

Motor

Nagy teljesítményű motor

A gép 212 kW-os, 6,7 literes FPT Stage V motorral rendelkezik, amely kedvező fogyasztás mellett biztosítja az összes szükséges teljesítményt.
A motor hűtőventilátorral van felszerelve, amely automatikusan beállítja a hőmérsékletet, kiegészítve ellentétes légáramlással a hűtő bordáinak tisztításához. A gondosan tanulmányozott teljesítményoptimalizálásnak köszönhetően a motor a szükséges mennyiségű teljesítményt adja le, ezáltal jelentősen csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás és a zajkibocsátás is. Azon elgondolás, hogy a keverőkocsi motorját a váz hátsó részére helyezik, jó választásnak bizonyult a Faresin számára:

  • Nagyobb kezelői kényelem a zaj és a láthatóság figyelembe vételével
  • Jobb súlyeloszlás
  • Könnyebb karbantartás a jobb hozzáférésnek köszönhetően
  • Javított hőelvezetés
  • Tisztább motor
  • a lapátok átfordulnak át a ventilátor változatlan forgási iránya és sebessége mellett, így a gép folyamatos üzemben működhet miközben a ventilátor kifújja a lerakódott szennyeződéseket a hűtő bordái közül

 

Kabin

Ergonómia és komfort

A PF fülkéjében minden kezelőszerv ergonomikusan van elhelyezve, hogy a gépkezelő a lehető legkönnyebben elérje és kezelhesse a kifinomult technológiai rendszert. Az egyszerűbb és praktikusabb kezelés érdekében a géppel kapcsolatos összes információ a kijelző menürendszerében megtalálható. Az ECOTRONIC rendszer bevezetése lehetővé tette új, a géppel kapcsolatos információk hozzáadását, így minden munkaművelet folyamatosan nyomon követhető.

 

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés