Készenlét Zrt. - Faresin Commander vontatott vertikális takarmánykeverő-kiosztó kocsi

Faresin Commander vontatott vertikális takarmánykeverő-kiosztó kocsi

A Commander vontatott takarmánykeverő-kiosztó kocsik nagy kapacitású gépek nagy gazdaságok számára.

Leírás

A szériát úgy tervezték, hogy 40 m3-es térfogatot is elérjen mindössze két csigával, ami garantálja a magas napi teljesítményt. A hagyományos háromcsigás megoldás helyett két csiga használata kompaktabbá teszi a Commander takarmánykeverő-kiosztó kocsit, a magasabb keverőtartály alkalmas szénában gazdag, alacsony nedvességtartalmú takarmányokhoz.

 

2   CSIGA    30-40 m³    kapacitás    vertikális keverés

 

Keverőtartály

A Commander vontatott etetőkocsik rövid időn belül tökéletes és homogén takarmányt észítenek, miközben teljes mértékben megtartják a rosttartalmat. Ez a keverőtartály belső geometriájának köszönhetően lehetséges, amely csökkenti az energiafelvételt és javítja a teljesítményt a hosszú rostok megléte mellett

  • S355 acél szerkezet 8 mm falvastagsággal
  • Keverőtartály fenéklemez 25 mm
  • Gumi tartály magasítás
  • 2 kézi ellenkés (4 pozíció)
  • Ellenőrző létra a tartály belsejének ellenőrzéséhez
  • Elektronikus mérlegrendszer 6 szenzorral
  • Nagy szilárdságú vas ütköző a hátsó kiadagolás védelmére
  • Kétsebességes kézi sebességváltó 19/36 @ 1000 ford/perc TLT

 

Commander csigák

A csigák nagy teljesítményű késekkel vannak felszerelve, amelyek a  tartály és a csigaspirál geometriájával kombinálva tovább javítják a keverés áramlását, és precíz és gyors vágást tesznek lehetővé. Ezek a technológiák könnyebb keveréket eredményeznek, amely nem melegszik túl. A speciális kúpforma kiküszöböli a termék pangásának veszélyét, így növeli a keverék egészségességét. Kések volfrám kivitelben is kaphatóak. A Power Blade a terelőlappal és az ürítőkéssel kiegészítve jobb áramlást és homogén kijuttatást biztosít.

 

Kiadagolás

A Commander széria egy elülső pozícióban elhelyezett csúszdával szerelt kihordással és két oldalsó direkt kihordást biztosító csúszdával van felszerelve. A nagyon széles, méhsejt-szövésű ajtóval felszerelve gyors termékáramlást tesz lehetővé a keverőtartályból az jászolba.

 

Masszív tengelyek

Ennek a takarmánykeverő-kiosztó kocsinak a tengelye optimális vezetési kényelmet, manőverezhetőséget biztosít és a kezelő teljes biztonságát is szolgálja. Ezenkívül a lengőtengelyek lehetővé teszik a terhelés optimális kiegyenlítését az egyes tengelyek között egyenetlen talaj esetén.

  • 2 kormányzott tengely
  • Mechanikus támasztóláb

 

 

 

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés