Készenlét Zrt. - Weighall Tejmérő

Weighall Tejmérő

A Dairymaster Weighall tejmérő nem hasonlít semelyik tejmérőre, mert ez megméri az összes tehén álltal leadott és a tejvezetékbe került tejet.

Leírás

A Dairymaster Weighall tejmérő nem hasonlít semelyik tejmérőre, mert ez megméri az összes tehén álltal leadott és a tejvezetékbe került tejet. Az előregyártott elemekből készült mérő lehetővé teszi a különálló elektronikus tejmérőként történő használatát, vagy beilleszthető egy teljesen automatikus rendszerbe. Az automatizált rendszerbe illeszthetünk Automata azonosítást is, ahol az egyed azonosítója megjelenik a kijelzőn,amikor egy új tehén érkezik a fejőházba. Müködhet egy terminálként amelyik adatokat küld a Milk Manager programnak a számítógépre.
 

Az automata kehely leemelő és a tej elkülönítő vezeték vezérlése szintén megvalósítható a Weighall tejmérő használatával. Az automata válogatás irányítható a tejmérő termináljáró. Több mint 100 különböző adat hívható le a tejmérő kijelzőjéről a számítógépre a fejés alatt. A fejőnek lehetősége van a tejmérő terminálon keresztül CD lejátszó vagy rádió vezérlésére. A Dairymaster Weighall tejmérőnek egyedülálló mintavételi rendszere van - ellentétben más tejmérőkkel nincs szükség nagy tartozékra a tejmintázásához, mert a tej mintázó be van építve a tejmérőbe. A mosási ciklusa a tejmérőnek szintén optimális. Egy utasítás akármelyik tejmérő terminálon aktiválja a mosási ciklust az összes tejmérőn. Víz használata a mosási ciklus alatt minimális a váltakozó ciklusú mérők közt. A tejmérő minden tipusú fejőberendezéshez adaptálható.

Jellemzők röviden:

  • Páratlan pontosság a hozam és a mintázás terén.
  • Teljesen beilleszthető a fejőberendezés automatizálásába.
  • Segítő hang és kijelző üzenetek.
  • Automata leemelő és elkülönítő vezeték vezérlése.
  • Választható kedvenc CD vagy rádió állomás.
  • Teljesen beépített mintázó berendezés.
  • Automata válogatás indítható a tejmérő termináljáról.
  • Több mint 100 funkció

A TEJMÉRŐT JÓVÁHAGYTA AZ INTERNATIONAL COMMITTEE FOR ANIMAL RECORDING (ICAR) ÉS A DAIRY HERD IMPROVEMENT ASSOCIATION (DHIA).

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés