Készenlét Zrt. - Kutatás és Fejlesztés

Kutatás és Fejlesztés

Kutatás és Fejlesztés

Leírás

 

A Dairymaster titka ami világszerte sikeressé tette az, hogy határozott kötelességének érzi a folyamatos kutatást és fejlesztést,valamint a kitűnő minőségű termékeinek és tökéletes ügyfélszolgálatának segítségével vált a világ egyik vezető vállalatává.
 

A Dairymaster az elmúlt négy évtizedben, minden szempontból kutatta a tehenészeti telepek és a tejelő állományok irányítását a saját K+F osztályán, és kifejlesztette azokat az egyedülálló technológiai megoldásokat, amellyel fokozni lehet a tehenészetek hatékonyságát és növelni a bevételeit, csökkentve az élőmunka költséget. A mi szervezetünk elsősorban a megfelelő alapkutatásokat helyezi középpontba, amelyek a későbbi fejlesztések alapját képezik. A másik tényező, ami a Dairymastert nagyon népszerűvé teszi a tejgazdaságok körében a világ minden táján, az a termék széleskörű alkalmazhatóságának köszönhető, amely minden igényt kitud elégíteni minden méretű tejgazdaságban. Minden termékünket lehet bővíteni és kompletté tehető, egy teljesen számítógép vezérelt egységgé egy automata figyelő rendszerrel ellenőrizve minden egyes állat tejhozamát és ezáltal egy teljesen átfogó képet kaphatunk a tejgazdaság működéséről.

Talán sikeressége éppen annak az egyedülálló képességének tudható be, hogy az alkatrészeinek 95 %-át saját maga állítja elő – a gumi gyűrűtől a számítógéppel vezérelt billentyűzetig. A szigorú ellenőrzés a gyártási eljárás minden területének a kulcsa a vállalat kötelezettségének, afféle, hogy biztosítsa a végső termék kiváló minőségét.

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés