Készenlét Zrt. - Fémszerkezetes istállók

Fémszerkezetes istállók

 Vállaljuk istállók, csarnokok, bioenergetikai beruházások, korszerű trágyakezelés létesítményeinek tervezését és teljes körű kivitelezését...

Leírás

Vállaljuk bioenergetikai beruházások, istállók, csarnokok, korszerű trágyakezelés létesítményeinek tervezését tanulmányterv, engedélyezési terv, illetve kiviteli terv szinten.
A technológiai és a szakági tervek készítését jól működő partnerkapcsolatainknak köszönhetően a tőlünk megszokott magas színvonalon tudjuk biztosítani.
Vállaljuk továbbá Uniós alapból finanszírozott támogatás elnyeréséhez benyújtandó pályázatok műszaki előkészítését.


Kivitelezés:

Az építési üzletágunk elsősorban mezőgazdasági épületek tervezésére és kivielezésére szakosodott, így mára több referenciával rendelkezünk komplett szarvasmarha istállók tekintetében, mind a fémszerkezet felállításában, mind pedig azok teljes körű technológiai szerelésében.

Tevékenységi körünk az állattenyésztés teljes területét lefedi a kisállattartás építményeitől kezdve a szarvasmarhatartás épületein, építményein keresztül a korszerű trágyakezelésen át egészen a biogázüzem építéséig.


Az istállószerkezetek teljes egészében újrafelhasználható horganyzott acélszerkezetből készülnek, felépítésük oldható kötésekkel készül. A tető és oromfalfal borítások szigetelt szendvicspanelból, vagy a német Agrotel által gyártott függönyrendszerből készülnke, míg az oldalfalak a szintén Agrotel által gyárott motorizált függönyrendszerrel készülnek.


Tevékenységünk 2007-től ISO minősítéssel rendelkezik, mely biztosítja a beszállítók termékeinek minőségét is.
A tervezés során maximálisan figyelembe veszik a legszigorúbb állatjóléti előírásokat is, így például különös hangsúlyt kap az állatok hőstressz elleni védelme az osztott tetős szellőztetés biztosításával.

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés