Készenlét Zrt. - Vink Hydromatic lábfürösztő

Vink Hydromatic lábfürösztő

A Vink Hydromatic áthajtós rendszerű kétcsatornás lábfürösztő berendezés lehetővé teszi a hatékony tisztítást és fertőtlenítést a tehenek áthaladásakor.

Leírás

A HYDROMATIC lábfürösztő kétcsatornás rendszere segít a teheneknek az áthaladásban a 3 m hosszú csatornán. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a kezelés megfelelő ideig tartson és lekezeljük a lábat alaposan.

A rendszer 15 liter folyadékot használ a működése során, melyet folyamatosan szűri és keringeti. A lábfürösztő saját tartályát automatikusan feltölti az elhasznált mennyiséggel, egy külön tartályból, vagy közvetlenül a hálózati vízről egy vegyszeradagoló segítségével.

A készülék automatikusan bekapcsol, amikor a tehén belép a lábfürösztő tálcába és megkapja a kezelést. A felhasznált folyadékot aztán szitán keresztül szűri egy ecset segítségével, ami eltávolítja a szilárd részeket, így a felhasznált és szűrt folyadék visszakerül a tartályba és újra felhasználásra kerül a következő tehénnél.

A tehenek gyorsan hozzászoknak a lábfürösztő tálcához, de ajánlott, hogy hajtsuk át az állományt kétszer mielőtt üzembe helyezzük a berendezést.
A tehenek lassan haladnak át a 3m hosszú tálcán a kétcsatornás rendszernek köszönhetően, így van elég idő az alapos behatásra.

Előnyök:

  • Erőteljes fúvókák permetezik a folyadékot a tehén sarkára, így mély tisztítást érhetünk el a kritikus ujjak közötti térben is.
  • A csatornák kialakításának és hosszúságának segítségével a tehenek lassan haladnak, ezért intenzív tisztítás és penetráció érhető el
  • A szűrési módszerek mellett folyamatosan friss folyadék kerül a tartályba, így megőrzi minőségét a kezelés az első tehéntől az utolsó tehénig.
  • Nincs kézi munka - a rendszer megtisztítja, és feltölti magát automatikusan
  • A rendszer szilárd felépítésű, teljes egészében rozsdamentes acélból
  • Minden vízben oldódó anyaggal használható
  • A víz fogyasztása alacsony - kb. 4 liter (1 gallon) / 5 tehén.

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés