Készenlét Zrt. - Comfortex pihenőbox matrac

Comfortex pihenőbox matrac

A tejhozam a fekvőhelyek minőségénél kezdődik...

Leírás

COMFORTEX pihenőbox matracok

 

Kétrétegű felépítés:
A matrac alapja: egymásba fektetett, 8 cm magas dupla tömlők, tiszta, kirostált 3 - 6 mm szemcseméretű, tiszta gumiőrleménnyel töltve.
A matrac takarója: tapadóképes szövött felületű, alsó felén folyadékzáró bevonattal.

Meleg fekvőhelyek
A 8 cm magas, gumiőrleménnyel töltött dupla tömlők hőszigetelése megfelel 2,5 cm polisztirol habénak, ami fontos a kültéri istállókban és fekvőhelyeken.

Puha fekvőhelyek
A szemcsés gumiőrlemény (3 - 6 mm) tartós rugalmasságot és jó alakfelvevő képességet biztosít.
A DLG vizsgálata bebizonyította, hogy a tehén lábának 100 000 rálépése után az Agrotel tehénmatrac csak 2 mm-t veszített rugalmasságából (lásd a diagramot).

Higiénikus fekvőhelyek
A nedvességet át nem eresztő takarórétegnek köszönhetően a matrac alapja száraz és csíramentes marad. Speciális fektetési technikája miatt terheléskor a dupla tömlők szögletesre formálódnak, ezáltal a takaró réteg gyűrődések és mélyedések nélkül, hézagmentesen nekinyomódik a fekvőhely hátsó szegélyének, ami nagyfokú öntisztulási képességet biztosít. A folyadékot át nem eresztő takaróréteg nagynyomású mosóval tisztítható.

Csúszásmentes fekvőhelyek
Amikor a jószág rálép a matracra, annak töltete összenyomódik és a takaró réteg strukturált felülete nedvesen és szennyezetten is abszolút csúszásmentességet biztosít. A DLG vizsgálat meggyőző választási eredménye szerint a tehenek az idő 97 %-át a hagyományos alommal szemben az Agrotel tehénmatracain töltötték.

Biztonságot nyújt az Agrotel gyártói garanciája
Mivel a matracok töltetét mi gyártjuk, folyamatosan ellenőrizhetjük a gumiőrlemény tisztaságát és tulajdonságait.
A matrac takaróját speciális berendezésekkel szőjük és utólag vonjuk be a szigetelő réteggel. (ISO 9001 minősítéssel rendelkezünk.)


 

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés