Készenlét Zrt. - Vigolo MU2-MU2/R szárzúzók

Vigolo MU2-MU2/R szárzúzók

MU2 szárzúzó szőlőtőkék / ágak, gyomok és egyéb kisebb méretű anyagok aprítására alkalmas gépek, akár megfordítható kivitelben is

Leírás

MU2-MU2/R SZÁRZÚZÓK

MU2

A VIGOLO MU2 szárzúzót szőlőtőkék / ágak, gyomok és egyéb kisebb méretű anyagok aprítására lehet használni, viszonylag kőmentes földterületeken. Jelentős szerkezeti erőt / teherbírást és viszonylag könnyű vázat egyesít magában. Olyan fontos funkciói is vannak, mint például a kézi váltás alapfelszereltségként vagy egy hátsó ajtó a karbantartás megkönnyítésére. Kis- és középes gazdaságok számára egyaránt alkalmas. Az erősített profilú kalapácsok alkalmassá teszik kukoricaszár és más terménymaradványok aprítására.

MU2/R

A VIGOLO MU2 / R megfordítható szárzúzót szőlőtőkék / ágak, gyomok és egyéb kisebb méretű anyagok aprítására lehet használni, viszonylag kő-mentes földterületeken. Jelentős szerkezeti erőt / teherbírást és viszonylag könnyű vázat egyesít magában. Olyan fontos funkciói is vannak, mint például a kézi váltó alapfelszereltségként vagy egy hátsó ajtó a karbantartás megkönnyítésére. Kis- és középes gazdaságok számára egyaránt alkalmas. Az erősített profilú kalapácsok alkalmassá teszik kukoricaszár és más terménymaradványok aprítására. Ezt a gépet mind front mind hátsó függesztett változatban is lehet használni. Amikor frontra szerelve működtetjük, akkor az anyag aprítása lehetséges anélkül, hogy a traktor kerekei taposnák a kezelendő felületet. Ez azt is jelenti, hogy más, a traktor mögé felhelyezett berendezést is lehet használni az aprítóval egy időben.

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés