Készenlét Zrt. - Vigolo LG 2-LGE 2 rézsű szárzúzó

Vigolo LG 2-LGE 2 rézsű szárzúzó

A VIGOLO LG 2 - LGE 2 eltolható rézsű szárzúzó egy olyan többcélú gép, amely szinte az összes fű és fás anyagok  vágási, aprítási művelete során bevethető.

Leírás

LG 2 - LGE 2 RÉZSŰ SZÁRZÚZÓK

LG 2

A VIGOLO LG eltolható rézsű szárzúzó egy olyan többcélú gép, amely szinte az összes fű és fás anyagok  vágási, aprítási művelete során bevethető: fű, kis fatörmelék, gabona szár maradványok. Kis súlya, kombinálva a nagy teljesítményű kialakítással alkalmassá teszik széles körű használatra, különböző típusú traktorokkal is. Ez egy nagyon sokoldalú gép, amelyet a traktor mögött, illetve oldalra eltolva is lehet működtetni. Az előbbi esetben normál aprítógépként, míg az utóbbi esetben peremek, töltések és árkok tisztítására, gondozására lehet használni.

LGE 2

A VIGOLO LGE eltolható rézsű szárzúzó egy olyan többcélú gép, amely szinte az összes fű és fás anyagok  vágási, aprítási művelete során bevethető: fű, kis fatörmelék, gabona szármaradványok. Kis súlya, kombinálva a nagy teljesítményű kialakítással alkalmassá teszik széles körű használatra, különböző típusú traktorokkal is. Ez egy nagyon sokoldalú gép, amelyet a traktor mögött aprítóként, illetve oldalra eltolva is lehet működtetni. Oldalra eltolt helyzetben, részben a külső doboznak köszönhetően, peremek, töltések és árkok tisztítására, gondozására használható.

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés