Készenlét Zrt. - Sokoró SET rövid tárcsák

Sokoró SET rövid tárcsák

A hagyományos talajmegmunkálás speciális eszközei a SET típusú függesztett és félig függesztett egyenes tárcsák. Ideális és egyben nélkülözhetetlen eszköz tarlóhántáshoz, aratás utáni munkálatokhoz...

Leírás

SET RÖVID TÁRCSÁK

A hagyományos talajmegmunkálás speciális eszközei a SET-típusú függesztett és félig függesztett egyenes tárcsák. Ideális és egyben nélkülözhetetlen eszköz tarlóhántáshoz, aratás utáni munkálatokhoz, szármaradványok talajba forgatásához, de egyaránt használható műveletlen területek gyomtalanítására, egyenetlen felszínek egyengetésére.

A szármaradványok intenzív és egyenletes aprítása - beforgatása jellemzi. A nagy munkasebességnek köszönhetően alkalmas nagy területek megmunkálására.

A tárcsalevelek egyenként rugóztatottak, ezáltal a talaj egyenetlenségeit követik, valamint a gumirugós elemek az esetleges kövek ellen is védelmet nyújtatnak.

A tárcsatagok csapágyazásában 2 db kúpgörgős csapágy biztosítja a hosszú élettartamot. Az egyenletes mélységtartásért és mélységállításért a tárcsasorok után elhelyezkedő lezáró henger felel, melyet kiváló rögtörő hatás és tömörítő képesség jellemez.

 

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés