Készenlét Zrt. - APV gyomfésű

APV gyomfésű

Az APV gyomfésű hosszú évek óta bevált mint a kémiai gyomirtás alternatívája és számos kultúrában a termés mechanikus ápolását szolgálja.

Leírás

GYOMFÉSŰ

Alkalmazási terület:

gabonától, kukoricától, répától, repcétől, zöldségektől, szójától, burgonyától, lóbabtól borsótól egészen a legelőkig terjed.

Alkalmazás célja:

A gyomfésű alkalmazásának célja az, hogy a gyomok mennyiségét annyira csökkentse, hogy ezáltal megakadályozza a hasznos növények minőségi és mennyiségi károsodását. Nem törekszünk azonban gyommentes állományra, mivel a mérsékelt és fajtájában differenciált gyomállomány éppenséggel még pozitív hatással is lehet a hasznos növényi kultúrára és a talaj állapotára.

Az APV gyomfésű alkalmazásának további szempontja az ültetvény támogatása, a talaj levegőztetése és a vízháztartás szabályozása a kapilláris hatás megszakításával. Ezek a tényezők hozzájárulnak a haszonnövények állományának jó fejlődéséhez.

Az optimális eredmény eléréséhez a gyomfésű mélyégének és kapáinak beállítása mellett figyelembe kell venni a haladási sebességet valamint az alkalmazás időpontjában fennálló talajviszonyokat és időjárási körülményeket is.

A gyomfésű PS 120-300 pneumatikus aprómagszórókkal kombinálva különösen jól alkalmazható köztes növények kijuttatására.

Előnyök:

  • Állítható tagok
  • A munkatagok vezetése a keretekkel
  • Egyszerű kapaátállítás
  • Kopásálló, környezetbarát 2-komponensű festés
  • Átállítható gumi támkerekek

Műszaki adatok:

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés