Készenlét Zrt. - MC PE/DE

MC PE/DE

Benzin/dízel meghajtású magasnyomású mosók

Leírás

A benzines és dízelmotoros üzemű hideg- vagy melegvizes mosók nagy előnyt jelentenek az elektromos hálózattól való függetlenségük következtében –maximális rugalmasságot biztosítva ezzel.

A benzines vagy dízelmotor meghajtású gépek alkalmasak hálózati vízről, tartályból vagy akár közvetlenül a folyóból történő vízfelhasználásra. Tökéletes választás a mezőgazdaság számára. Ideális választás minden tisztítási feladatra, felhasználóbarát, hatékony és gazdaságos. Széles termékpaletta áll a vevők rendelkezésére – legyen szó hideg-vagy melegvizes mosóról.

MC PE/DE - Robosztus és erőteljes benzin üzemű, hidegvizes mosók

Az erős MC PE és DE kitűnő tisztítóerővel rendelkező gép, robosztus, acélkeretes kivitelben. Önfelszívó rendszerrel képes üzemelni, akár csövekről, akár tartályról vagy közvetlenül természetes vízforrásból.

  • Hosszú élettartamú szivattyúk a kerámia dugattyúknak köszönhetően
  • Robosztus kivitel
  • Honda motor a benzines változatban
  • Széleskörű modell választék
  • Ergo tartozékok

Az MC PE sorozat teljesítmény és motorméret tekintetében különféle modellekből áll, melyek mindegyike könnyedén és gyorsan megoldja a hidegvizes mosóval történő takarítási feladatokat. Nagyméretű kerekei, könnyű súlya, manőverezhetősége és ergonomikus tartozékai hatékony, stressz és különösebb megerőltetés nélküli munkavégzést biztosítanak. Kerámia dugattyúi hosszú élettartamot garantálnak. Termikus visszacsapó szelepei védik a gépet a túlmelegedéstől és meghibásodásoktól.

Az MC PE modellek megbízható Honda motorral (5-13 lóerő) felszereltek. Jó teljesítmény, tartósság, fenntarthatóság jellemzi a Honda motorokat, így nem is jöhet más szóba a motorválasztás tekintetében.

Az MC DE modellek Yanmar 10 lóerős motorral felszereltek – ahogy a Honda motorok, úgy ezek is rendelkeznek azon hasznos tulajdonságukkal, miszerint elektromos startindítással bírnak. Minden motor rendelkezik alacsony üzemanyagszint jelzővel, valamint a motorszivattyút (opcionálisan) sebességszabályozóval is ki lehet egészíteni a zajszint csökkentése érdekében, például amikor a motor üresjáratban megy. Óriási előnye, hogy elektromos áramtól és vezetékes víztől teljesen független.

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés