Készenlét Zrt. - MH PE/DE

MH PE/DE

Bezin/dízel meghajtású magasnyomású mosók

Leírás

A benzines és dízelmotoros üzemű hideg- vagy melegvizes mosók nagy előnyt jelentenek az elektromos hálózattól való függetlenségük következtében –maximális rugalmasságot biztosítva ezzel.

A benzines vagy dízelmotor meghajtású gépek alkalmasak hálózati vízről, tartályból vagy akár közvetlenül a folyóból történő vízfelhasználásra. Tökéletes választás a mezőgazdaság számára. Ideális választás minden tisztítási feladatra, felhasználóbarát, hatékony és gazdaságos. Széles termékpaletta áll a vevők rendelkezésére – legyen szó hideg-vagy melegvizes mosóról.

Az MH PE a benzin üzemű melegvizes mosók olyan átfogó sorozata, melyet főként professzionális használatra ajánljunk. Szivattyúit benzinmotor hajtja, képes vezetékről vagy tartályról dolgozni, de akár közvetlenül természetes vízforrásból is. Teljesen önálló használattal főként a mezőgazdaságban alkalmazhatjuk valamint az építkezések során felmerülő munkákban vehetjük hasznát. Könnyen használható vezérlőpanellel rendelkezik.

Az MH PE modelljei léteznek mobil vagy kocsira szerelhető változatban is, magas hatékonyságot, alacsony tisztítási költségeket és könnyű használatot kínálva. Többféle szivattyú közül választhatunk: közvetlen vagy szíjhajtásos szivattyú.

EcoPower kazánjai magas hatékonyság mellett alacsony üzemanyag költséget garantálnak.

Az MH DE a dízel üzemű melegvizes mosók olyan átfogó sorozata, melyet főként professzionális használatra ajánlunk. Szivattyúit dízelmotor hajtja, képes vezetékről vagy tartályról dolgozni, de akár közvetlenül természetes vízforrásból is. Ideális munkaeszköz a mezőgazdaságban vagy az építkezéseken dolgozók számára.

Az olajszint ellenőrző csövek segítségével ellenőrizhetjük az olajszintet, ezáltal megvédhetjük a gépet az olajhiánytól, ezzel is csökkentve a szervizköltségeket. Az MH DE modelljei léteznek mobil vagy kocsira szerelhető változatban is, magas hatékonyságot, alacsony tisztítási költségeket és könnyű használatot kínálva. Többféle szivattyú közül választhatunk: közvetlen vagy ékszíjhajtásos szivattyú. EcoPower kazánjai magas hatékonyság mellett alacsony üzemanyag költséget garantálnak.

  • EcoPower kazán több, mint 92% hatékonysággal
  • Csökkentett üzemeltetési költségek
  • Alacsony fordulatszámú szivattyú közvetlen vagy ékszíjhajtással
  • Beépített üzemanyagtartály
  • Könnyen használható vezérlőpanel
  • Ergo tartozékok
  • Honda benzinmotorok, Yanmar vagy Mitsubishi dízelmotorok
  • Mozgatható vagy utánfutóra szerelhető egység
  • Könnyen szállítható villástargoncával
  • Alacsony szivattyúolaj jelző funkció
  • Max. bemeneti hőmérséklet 40°C

Képek

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés