Készenlét Zrt. - SC DELTA

SC DELTA

Telepített hidegvizes mosók

Leírás

Optimális tisztaság – optimális profit

A Nilfisk rendelkezik a legegységesebb gépcsaláddal a piacon. Ideális választás, ha telepített rendszerekre van szüksége. Mi nem csak egy gépet kínálunk, hanem megoldást a speciális tisztítási feladatai ellátására.

A gépek könnyen telepíthetők az üzem bármely részére. A gondosan megtervezett csőrendszer segítségével gyorsan és könnyedén elvégezheti a tisztítási feladatokat. A telepített mosóberendezések számos előnyt kínálnak. Például kimondottan az Ön igényei szerint állítják be az egységeket.

A felhasználói környezet által megkívánt, többféle beállítási lehetőség mindegyike könnyen megérthető és egyszerűen kezelhető – vonzó áron. Magas termelékenység elérése mellett, intuitív felhasználói funkciókkal még arra is van lehetőség, hogy a gépet kimondottan a felhasználói környezet igényeinek megfelelő felszereltséggel lássuk el.

SC DELTA

Az SC DELTA egy sok szivattyús, változtatható nyomású rendszer, egy 3-6 szivattyúval szerelt egység- lehetővé teszi, hogy egy időben akár 6 személy is tudjon dolgozni. Mindegyik felhasználó tudja változtatni a munkanyomást és a vízszállítást.

  • Tisztítás 3-6 helyen egy időben, akár 6 felhasználó számára is
  • Színkódolt lándzsák a különféle nyomásértékekhez
  • 85°C-os tápvíz megy a víz-előtartályhoz, és 70°C-os víz a szivattyúhoz
  • Korrózióálló kivitel, jó hozzáférhetőség és szervízelhetőség
  • A gép működhet tovább, mialatt valamelyik szivattyúját szervizelik
  • 100-160 bar között választható nyomás

Képek

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés