Készenlét Zrt. - PoliSPECNIR analizátor

PoliSPECNIR analizátor

A Készenlét Zrt. kizárólagos képviseletében forgalomba kerülő PoliSPEC NIR analizátor egyedülálló és innovatív megoldásával új alternatívát kínál az állattartó és növénytermesztő gazdaságok számára a gyors, hatékony és biztos adatfeldolgozásra, gyors döntések meghozatalára

Leírás

ANALIZÁTOR

A PoliSPEC NIR egy olyan berendezés, amely valós időben felismeri a takarmányozási szakember által meghatározott „recept” és a valós értékek közötti eltéréseket, tájékoztatja gépkezelőt és a telepvezetést, és javaslatot tesz a szükséges korrekciókra, függetlenül a környezeti tényezőktől.

A PoliSPEC NIR robosztus kialakítású, megbízható működésű, hordozható analizáló berendezés. Kompakt mérete és az azonnali adatelemzés lehetősége teszi a PoliSPEC NIR-t különlegessé.

A kompakt méretek és az azonnali adatelemzés teszik a PoliSPEC NIR-t könnyen használhatóvá különböző termények mérésében, tökéletesen integrálható ipari folyamatokba online. Keverő kocsikra tervezve ma már különböző szektorokban történő használatra alkalmas: élelmiszeripar, vegyipar, egészségügy és ipari alkalmazások.

A poliSPEC használhatósága ennek köszönhetően 6 alkalmazási területre osztható

1. Termények analizálása közvetlenül a földön

A poliSPEC segít pontosan meghatározni a növényi érlelési állapot betakarításának legjobb időszakát. Az új törzsmutató lehetővé teszi, hogy azonnali visszajelzést kapjon a kavicsos anyag hozzáállásának a jó erjedés kialakulása érdekében.

Ez biztosítja az adalékanyagok helyes használatát és a különböző kezelési stratégiákat.

2. Növényelemzés a betakarítás során:

Bálázó, Silózó és kombájn

A poliSPEC együtt tud dolgozni az ISOBUS rendszerekkel, így a termények minőségi paramétereihez hozzá tudja társitani a földrajzi referenciákat és igy hasznos információkat kapunk a termények minőségi térképének kidolgozásával, a minőség közvetlen kezeléséhez és speciális agronómiai programok készítéséhez.

3. Takarmányelemzés:

A mezőgazdasági termelők és takarmányozási szakemberek közvetlenül a gazdaságban használhatják a poliSPEC -et, és lehetőségük van arra, hogy megfelelően kezeljék a természetes változatosságát az egyes összetevőknek. A poliSPEC lehetővé teszi az adott takarmány valós idejű elemzését, minőségének ismeretét, amely lehetővé teszi a gazdaságban jelenlévő valamennyi takarmány összetevő használatának optimalizálását

4. TMR analízis a keverés során:

A takarmánykeverő kocsi tartályára szerelt poliSPEC minden egyes nap elemzi a feldolgozott alapanyagok összetételét és a keverés homogenitását, amely információt azonnal a kezelő rendelkezésére bocsát.

Az új homogenitási index naponta lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb keverési idővel időt és pénzt spóroljunk.

5. A keverék elemzése:

A keverék homogenitási indexének mérésével a poliSPEC akár a kiosztási fázis alatt is lehetővé teszi a gép teljesítményének ellenőrzését és garantálja, hogy minden állat megfelelő adagot kapjon. Most az új szelektív indexnek köszönhetően lehetővé válik a takarmány kiválogatás felismerése és annak megelőzése.

6. Szervestrágya elemzés

A poliSPEC alkalmazható a takarmányozás hatékonyságának megállapítására és közvetlenül a gazdaságban is.

A trágya és a hígtrágya analízis iránti új igényt arra fejlesztettük ki, hogy lezárja a poliSPEC alkalmazásnak a szántóföldre való visszatérését. A trágyázás pontosan elvégezhető a betakarítás során kifejlesztett minőségi térképekkel összhangban.

Képek

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés