Készenlét Zrt. - Vicon EXTRA 732T-732R-736T hátsó függ. fűkasza

Vicon EXTRA 732T-732R-736T hátsó függ. fűkasza

Az új innovatív QuattroLink felfüggesztés koncepciója szársértős fűkaszákhoz. Munkaszélesség 3,18 - 3,50m

Leírás

Vicon EXTRA 732T-732R-736T hátsó függesztésű szársértős fűkasza

Versenyautó felfüggesztés alkalmazása szárzúzós fűkaszákhoz!

A EXTRA 732T-732R-736T szériájú Vicon szársértős fűkaszák kiváló talajkövetési koncepcióval készülnek, köszönhetően az új innovatív QuattroLink felfüggesztésnek. A pontos talajkövető képesség és a rendkívül rugalmas munkatartomány révén ez a felfüggesztés páratlan vágási teljesítményt nyújt. A versenyautóhoz hasonlóan jó a nyomonkövetési képessége, a gyorsabb a munkasebessége és azonnal alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz a működése során. Ezek az elsődleges előnyök, amelyeket az EXTRA 700 sorozat használatával tapasztalhat.

A talajkövetési rendszer könnyen állítható a traktorfülkéből, hidraulikusan egy könnyen leolvasható skála alapján. A felfüggesztés folyamatos védelmére a NonStop BreakAway rendszere a garancia, a teljes munkaszélességben, a fűkasza balkéz felőli oldalán, ezáltal a traktorvezető is igazi szabadságot élvezhet a munka közben. 

Az előnyei:

  • 3.18 és 3.60 m munkaszélesség.
  • Új innovatív QuattroLink versenyautó felfüggesztés koncepciója.
  • Flexibilis felfüggesztés – 700mm elmozdulás, 400mm felfelé és 300mm lefelé.
  • Hidraulikusan állítható talajnyomás.
  • NonStop BreakAway védelem a teljes munkaszélességben.
  • 150 mm-es az átfedések mechanikus beállítása.
  • Minimálisan 500mm a földtől való távolság forduláskor.
  • A szársértős fűkasza fedél kettős kiigazítása - mind az első, mind a hátsó széle állítható
  • Beépített parkolóláb a függőleges tároláshoz.
  • Függőleges szállítási pozíció.
  • Párban forgó vágótárcsa.

QuattroLink Felfüggesztés

Versenyautó felfüggesztés alkalmazása szárzúzós fűkaszákhoz!

Mi teszi a QuattroLink felfüggesztést egyedivé? A fűkaszák 4-karos felfüggesztéssel ellátottak és illeszkednek a fix hordozó karhoz, amely lehetővé teszi, hogy a kasza függetlenül "lebeghessen" a szántóföld felett, pontos és kitűnő a talajkövető képessége, gyorsabb a munkasebessége és azonnal alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz a működése során.

Nincs kompromisszum a rugalmasság terén 

A kaszálási minta rendkívül rugalmas, kiválóan állítható az egyenetlen terepviszonyokhoz, függőleges munkatartománya 700mm felfelé vagy lefelé, valamint 30°-os keresztirányú munkatartományban. A 4-karos felfüggesztés pontos talajkövető képességet biztosít működés közben. 

QuattroLink koncepció előnyei

A versenyautóhoz hasonlóan a szársértős fűkaszáktól is jobb talajkövetést szeretnénk, gyorsabb sebességet, és azonnali alkalmazkodást várunk el a terepviszonyokhoz. Ezek az előnyök, amelyeket az EXTRA 700-as széria használatakor tapasztal. A 4-karos felfüggesztés biztosítja a kaszálóegység rendkívüli rugalmasságát, amely gyorsabb a munkasebességet és azonnal alkalmazkodást biztosít a változó terepviszonyokhoz a működése során.

Teljes szélességű BreakAway rendszer

NonStop BreakAway rendszerünk még jobb lett. Az új QuattroLink felfüggesztéssel ez a rendszer védelmet nyújt a fűkasza teljes munkaszélességében, beleértve a traktorhoz legközelebb eső részt is. A függesztőszerkezetbe beépített BreakAway megoldás védi a kaszát, így a traktorvezetőnek igazi nyugalmat biztosít. Ha a szántóföldön akadályt észlel, akkor a kaszagerendely automatikusan hátra és felfelé mozdul el, majd miután áthaladt az akadályon a vágóegység automatikusan visszatér a munkapozícióba.

Szállítás és tárolás

Még jobb kiegyensúlyozás a nagy sebességű szállításhoz

Az EXTRA 700 teljes tömege mindkét hátsó gumiabroncsra egyenletesen oszlik el, 50-50% -os súly kiegyenlítődéssel. Ez azt jelenti, hogy a traktor egyik oldalára sem csúszik el a súlypont a szállítás során, így a traktor és a fűkasza rendkívül stabil nagyobb sebesség mellett is.

Tárolás biztonságos és a gép biztos talpakon áll

A beépített tárolóberendezéssel az EXTRA 700 tárolása egyszerű és kényelmes, téli tárolásnál minimális helyet igényel. A fűkasza szilárdan és stabilan tárolható.

EXTRA 736T Vario

A fűkasza hidraulikusan összecsukható szállításhoz és a teleszkópos váz a legalacsonyabb helyzetébe mozdul el, hogy elérje a 3,70 m alatti szállítási magasságot.

SemiSwing Szársértő

Hatékony SemiSwing szársértés a minőségi takarmány eléréséhez

Gyorsítsa fel a száradási folyamatot a SemiSwing ujjas szársértővel. A SemiSwing az agresszív szársértésért és a gyorsabb hervadásért tökéletes ujj védelemmel, amely tipikusan a szabadon mozgó ujjakkal jár együtt, gyakorlatilag semmilyen kopás és szakadás nem történhet.

Megkapja a teljes kondicionáló hatást a legcsekélyebb eltömődéssel

A Vicon SemiSwing szársértő rendszere egy agresszív, teljes munkaszélességben működő szársértő rendszer. Normál munka közben az ujjak rögzítettek a hatékony szársértésért, de amennyiben egy SemiSwing ujj akadályba ütközik, az ujj visszahajlik és helyet biztosít az akadálynak, hogy a munkagép továbbhaladjon. A SemiSwing ujjak szöge és pozíciója jobb anyagáramot biztosítanak. A termény távolra kerül a szársértő rotortól és ezáltal csökken az eltömődés esélye.

Fedél kettős kiigazítása

Még hatékonyabb szársértés
Az új szársértő lemez elülső és hátsó részen is beállítható, hogy a fűkasza még testre szabható legyen.
A front részen (1) külön-külön állítható a termény intenzitásának megfelelő, még masszív terményhez is, az eltömődés elkerülése érdekében.
A hátsó részen (2) úgy van beállítva, hogy biztosítani tudja a sima és hatékony növényáramlást a rendekbe vagy a széles rend kialakítását.

Rendképzés és szórás

Rendterelő lemezek automatikusan kiterjeszthetők
A rendterelő lemezek automatikusan kihúzódnak, amikor befelé csúsztatjuk őket, a hatékony és pontos átfedés érdekében.
Könnyű átállás a széles rend kialakítására
A rendterítésről a széles rend képzésre való átállítás ideje gyakorlatilag egy perc. A rendterelő lemezek könnyen oldalra csúsztathatók és a FlipOver rendszer segítségével a széles szórólapátok 180°-kal fordulnak el. Nincs szükség szerszámokra.

EXTRA kaszagerendely

  • Az EXTRA kaszagerendely az alacsony karbantartásra és a nagyon csendes működésre lett tervezve.
  • Az üzemeltetők azonnal megszeretik az új valójában csendes működését a kaszagerendelynek – megfelelő a hosszú munkanapokra.
  • Teljesen összehegesztett gerendely a nagyon erős szerkezetért.
  • Páros számú összeforgó vágótárcsák a jobb átfedésért.
  • Három pengés tárcsák a gyorsabb vágásért.
  • Ívelt kővédő lemez a tökéletes vágási minőségért.
  • Nagy olajmennyiség alacsony üzemi hőmérsékletet biztosít.
  • Alacsony zajszint a speciálisan kiképzett fogaskerekeknek köszönhetően.
  • Csavart kések a tiszta vágásért minden körülmények között.

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés