Készenlét Zrt. - Vicon EXTRA 7100T Vario - 7100R Vario fűkasza kombináció

Vicon EXTRA 7100T Vario - 7100R Vario fűkasza kombináció

A teljesen új és innovatív 'butterfly' fűkasza kombináció az új QuattroLink felfüggesztéssel és hidraulikusan állítható munkaszélességgel és átfedéssel, 9.80-10.20m munkaszélesség. SemiSwing acélkéses vagy gumihengeres szársértő

Leírás

Vicon EXTRA 7100T Vario - 7100R Vario Butterfly fűkasza kombináció

Versenyautó felfüggesztés alkalmazása szárzúzós fűkaszákhoz!

A teljesen új EXTRA 7100T Vario kiemelkedő teljesítményt garantál a teljesen új felfüggesztési kialakítással, a 10.20m-es munkaszélességgel és a hidraulikusan állítható munkaszélességgel és az átfedések hidraulkius beállításával. EXTRA 7100T az új Vicon felfüggesztéssel ellátott, amelynek neve QuattroLink rendszer. A fűkaszák 4-karos felfüggesztéssel ellátottak és illeszkednek a fix hordozó karhoz, amely lehetővé teszi, hogy a kasza függetlenül "lebeghessen" a szántóföld felett, pontos és kitűnő a talajkövető képessége, gyorsabb a munkasebessége és azonnal alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz a működése során.

Előnyei

  • Max 10.20m munkaszélesség.
  • Új innovatív QuattroLink versenyautó felfüggesztés.
  • Flexibilis függesztés – 700mm-es munkatartomány, 400mm felfelé és 300mm lefelé.
  • NonStop BreakAway kaszagerendely védelem a fűkasza teljes munkaszélességében.
  • Hidraulikusan állítható átfedés menet közben is.
  • A talajnyomás ugyanaz marad, még akkor is, ha átfedést megváltoztatjuk.
  • Minimálisan 500 mm a talajtól való távolsága a fordulók alatt.
  • Duplán állítható a szárzúzó fedele - a front és a hátsó végén is tudja állítani.
  • Beépített tárolóláb a függőleges tároláshoz.
  • Forgó háromszög alakú tárcsák

QuattroLink Felfüggesztés

Versenyautó felfüggesztés alkalmazása szárzúzós fűkaszákhoz!

Mi teszi a QuattroLink felfüggesztést egyedivé? A fűkaszák 4-karos felfüggesztéssel ellátottak és illeszkednek a fix hordozó karhoz, amely lehetővé teszi, hogy a kasza függetlenül "lebeghessen" a szántóföld felett, pontos és kitűnő a talajkövető képessége, gyorsabb a munkasebessége és azonnal alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz a működése során.

Nincs kompromisszum a rugalmasság terén 

A kaszálási minta rendkívül rugalmas, kiválóan állítható az egyenetlen terepviszonyokhoz, függőleges munkatartománya 700mm felfelé vagy lefelé, valamint 30°-os keresztirányú munkatartományban. A 4-karos felfüggesztés pontos talajkövető képességet biztosít működés közben. 

QuattroLink koncepció előnyei

A versenyautóhoz hasonlóan a szársértős fűkaszáktól is jobb talajkövetést szeretnénk, gyorsabb sebességet, és azonnali alkalmazkodást várunk el a terepviszonyokhoz. Ezek az előnyök, amelyeket az EXTRA 700-as széria használatakor tapasztal. A 4-karos felfüggesztés biztosítja a kaszálóegység rendkívüli rugalmasságát, amely gyorsabb a munkasebességet és azonnal alkalmazkodást biztosít a változó terepviszonyokhoz a működése során.

Teljes szélességű BreakAway rendszer

NonStop BreakAway rendszerünk még jobb lett. Az új QuattroLink felfüggesztéssel ez a rendszer védelmet nyújt a fűkasza teljes munkaszélességében, beleértve a traktorhoz legközelebb eső részt is. A függesztőszerkezetbe beépített BreakAway megoldás védi a kaszát, így a traktorvezetőnek igazi nyugalmat biztosít. Ha a szántóföldön akadályt észlel, akkor a kaszagerendely automatikusan hátra és felfelé mozdul el, majd miután áthaladt az akadályon a vágóegység automatikusan visszatér a munkapozícióba.

Vario - Felfüggesztő kar

Hidraulikus átfedésbeállítás

EXTRA 736T Vario és 7100T Vario modellek felszereltségének része a hidraulikus SideShift funkció, függesztőkarokra beépített rendszer, amellyel 400mm-t képes
elmozdulni minden egyes kaszálóegység. Az átfedés beállítása a traktorkabinból menetközben történik

Talajnyomás állandó marad

Kaszálás közben a függesztő kar mindig egyenletes marad, így a kaszaegység szabadon mozoghat, hogy azonnal kompenzálni tudja és lebegjen az egyenetlen talajfelszínen. Még ennél is fontosabb, hogy ez biztosítja a fűkasza állandó talajnyomását, amikor megy fel és le, vagy a kezelő által beállított oldalsó táblaszéleken. Az előnyök nyilvánvalóak, kevesebb talajkárosodást okoz, gyorsabban megújul a tarló és a lehető legkevesebb a termény szennyeződése.

Hatékony fordulás vezérlés EXTRA 7100T

A EXTRA 7100T nagy teljesítőképességet biztosít a kaszagerendely teljes hosszában, beleértve a belső részt is. Amikor elérte a tábla végét, a fűkasza automatikusan felemelkedik, mivel a már ott lekaszálta a füvet, 10° -os szögben dönthető tartókar is eldől. Ez biztosítja az EXTRA 7100T fűkasza és a talajszint között legalább 500 mm távolság legyen a teljes munkaszélességben. A kaszagerendely kiengedése közben a hordozó kar egyenletesen leereszti a kaszát, anélkül, hogy egyik oldala is megérintené a talajt, elkerülve az esetleges hibákat és a fűkasza kopását.

Szállítás és tárolás 7100T

Kompakt szállítási méret

A fűkasza hidraulikusan összecsukható a szállításhoz és teleszkópos váz a legalacsonyabb helyzetébe mozdul el, hogy elérje a 3,90 m alatti szállítási magasságot. És nem szükséges a traktor elhagyása a leválasztáshoz, a külső FlexProtect védőburkolat hidraulikusan összecsukható a szállítási helyzetbe. 

Tárolás biztonságos és a gép biztos talpakon áll

A beépített tárolóberendezéssel az EXTRA 7100T tárolása egyszerű és kényelmes, téli tárolásnál minimális helyet igényel. A fűkasza szilárdan és stabilan tárolható.

GEOMOW

GEOMOW felszabadítja a Vicon 7100 Vario modellben lévő összes lehetőséget.A Vicon GEOMOW automatikus fordulásvezérlést biztosít szakaszvezérlésen keresztül, és a hátsó illetve a frontkaszák közötti átfedés automatikus beállítását biztosítja. Ez kiküszöböli az időzítéssel járó kiemelések nehézségeit, és még hatékonyabb kaszálást biztosít.

A GEOMOW alkalmazásával elkerülhető a kaszálóegységek túl korai vagy túl késői kiemelése, így csökkenti a hibák előfordulását. Biztosítja, hogy a fűkasza maximálisan kihasználtságát és maximális kapacitását. A GEOMOW folyamatos támogatást nyújt a traktorvezető számára, és így mindig ismeri az frontkasza helyzetét, lehetővé teszi az azonnali reakciót és beállítja a hátsó kaszálóegységek átfedését is.

EXTRA kaszagerendely

  • Az EXTRA kaszagerendely az alacsony karbantartásra és a nagyon csendes működésre lett tervezve.
  • Az üzemeltetők azonnal megszeretik az új valójában csendes működését a kaszagerendelynek – megfelelő a hosszú munkanapokra.
  • Teljesen összehegesztett gerendely a nagyon erős szerkezetért.
  • Páros számú összeforgó vágótárcsák a jobb átfedésért.
  • Három pengés tárcsák a gyorsabb vágásért.
  • Ívelt kővédő lemez a tökéletes vágási minőségért.
  • Nagy olajmennyiség alacsony üzemi hőmérsékletet biztosít.
  • Alacsony zajszint a speciálisan kiképzett fogaskerekeknek köszönhetően.
  • Csavart kések a tiszta vágásért minden körülmények között.

SemiSwing Szársértő

Hatékony SemiSwing szársértés a minőségi takarmány eléréséhez

Gyorsítsa fel a száradási folyamatot a SemiSwing ujjas szársértővel. A SemiSwing az agresszív szársértésért és a gyorsabb hervadásért tökéletes ujj védelemmel, amely tipikusan a szabadon mozgó ujjakkal jár együtt, gyakorlatilag semmilyen kopás és szakadás nem történhet.

Megkapja a teljes kondicionáló hatást a legcsekélyebb eltömődéssel

A Vicon SemiSwing szársértő rendszere egy agresszív, teljes munkaszélességben működő szársértő rendszer. Normál munka közben az ujjak rögzítettek a hatékony szársértésért, de amennyiben egy SemiSwing ujj akadályba ütközik, az ujj visszahajlik és helyet biztosít az akadálynak, hogy a munkagép továbbhaladjon. A SemiSwing ujjak szöge és pozíciója jobb anyagáramot biztosítanak. A termény távolra kerül a szársértő rotortól és ezáltal csökken az eltömődés esélye.

Rendképzés és szórás

Rendterelő lemezek automatikusan kiterjeszthetők
A rendterelő lemezek automatikusan kihúzódnak, amikor befelé csúsztatjuk őket, a hatékony és pontos átfedés érdekében.
Könnyű átállás a széles rend kialakítására
A rendterítésről a széles rend képzésre való átállítás ideje gyakorlatilag egy perc. A rendterelő lemezek könnyen oldalra csúsztathatók és a FlipOver rendszer segítségével a széles szórólapátok 180°-kal fordulnak el. Nincs szükség szerszámokra.

 

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés