Készenlét Zrt. - Kioti Zero Turn fűnyíró traktor

Kioti Zero Turn fűnyíró traktor

Az új KIOTI fűnyíró sorozat 4 új modellt tartalmaz a két sorozatban - ZXR,, ZXC -, amelyeket kereskedelmi és lakossági felhasználásra terveztek.

Leírás

Megjelentek a KIOTI kínálatában - 4 különböző típussal - a nagyteljesítményű, úgynevezett „zero turn” fűnyíró traktorok! A meghajtásuknak és a kormányzásuknak köszönhetően nagyon jó manőverező képességük, ezáltal akár helyben is meg tudnak fordulni, s a legszűkebb helyeken is könnyedén elvégzik a munkájukat. Robosztus vágóasztallal, ergonomikus kezelő szervekkel rendelkeznek, a gyors és pontos munkavégzés érdekében.

Az új KIOTI fűnyíró sorozat 4 új modellt tartalmaz a két sorozatban - ZXR,, ZXC -, amelyeket kereskedelmi és lakossági felhasználásra terveztek. A csúcsminőségű alkatrészekkel és a világszínvonalú gyártással kombinálva a ZTR-k ugyanolyan minőséget, megbízhatóságot és értéket biztosítanak, mint a KIOTI traktorjai.

A ZXR sorozat a lakossági felhasználásra szánt modell 122, valamint 137cm-es munkaszálességű vágóasztallal érhető el. A jól ismert Briggs & Stratton motorral szerelt traktorok 22 valamint 24Le-s teljesítménnyel. Hidrosztatikus váltó teszi gördülékennyé a mozgást.

Az ZXC sorozat a kereskedelmi felhasználásra szánt modell 122, valamint 137cm-es munkaszálességű vágóasztallal érhető el. A kiváló minőségű Kohler motorral szerelt traktorok 22 valamint 24Le-s teljesítménnyel. Hidrosztatikus váltó teszi gördülékennyé a mozgást.

Műszaki adatok:

Prospektusok

Videók

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés