Készenlét Zrt. - Weidemann T7035

Weidemann T7035

Többre számíthat - többet kaphat: a T7035 teleszkópos rakodó

A termékcsalád ezen bővítésével a Weidemann a 7 m-es emelőmagassági osztályba lép be.

 

Leírás

Ezen gépek üzemeltetési feladatainak középpontjában a nehéz anyagmozgatás, a nagy magasságban végzett rakodási munkák, a jó elérés az anyag tolása közben és a két töltőüzem állandó tevékenységei állnak. A T7035 teleszkópos rakodó 3,5 t hasznos teherbírással és 7 m emelési magassággal fokozatos teljesítményt kínál, és számos új funkciót és opciót tesz lehetővé az egyéni felszereléshez és az Ön üzemére szabott munkához. Szálljon be az új teleszkópos rakodójába: Erőteljes, kompakt, fordulékony és tökéletes körkörös kilátással!

Weidemann Best View Cabin - A 4 oszlopos kialakítású fülke

Az új, forradalmi Best View Cabin garantáltan tökéletes körpanorámát biztosít. A T7035-nek csak négy oszlopa van a fülkében. A panoráma hátsó ablakkal kombinálva ez tökéletes kilátást eredményez hátrafelé. A ferde motorháztető emellett optimális kilátást biztosít oldalra és a jobb hátsó kerék mögé.

 

Erőteljes motorváltozatok

A gép tervezett felhasználásától és a kívánt teljesítménytől függően 3 különböző motorváltozat közül választhat: 75 kW / 102 PS, 90 kW / 122 PS vagy 100 kW / 136 PS. A 90 és 100 kW-os motorral opcionálisan 40 km/h maximális végsebesség érhető el. Minden motor megfelel az V. fokozatú kibocsátási szabványnak, beépített dízel részecskeszűrővel (DPF), dízeloxidációs katalizátorral (DOC) és szelektív katalitikus redukcióval (SCR).

Összkerék kormányzás, alacsony súlypont és kiváló stabilitás

Az összkerék meghajtásnak és a nem osztott keretnek köszönhetően a Weidemann teleszkópos rakodógépek kifejezetten forgékonyak és nagyon stabilak. A gép alacsony súlypontja tovább alátámasztja a stabilitást.

Stabil teleszkópkar és hatalmas emelési magasság

A teleszkópkar robusztus és stabil építésű és a gép közepén helyezkedik el, aminek köszönhetően kevéssé csavarodik el. A párhuzamos vezetés hidraulikus. A csúszóelemek a teleszkópkar belső csövében nem igényelnek karbantartást. Az összes fontos hidraulika vezeték kiválóan védett a külső behatásokkal szemben. Weidemann teleszkópos emelőinkkel elképesztő emelési magasságokat érhet el a legjobb stabilitás és kompakt méretek mellett.

Nyomásmentesítés 3. Vezérlőkör

A hidraulikus működésű munkaeszközök fel- és lecsatlakoztatásához a gép egy különleges lehetőséget kínál: A 3. vezérlőkör nyomásmentesítő gombja könnyen hozzáférhetően található a teleszkópkaron. Így a különböző munkaeszközök még gyorsabban és hatékonyabban cserélhetőek ki. Ez bekapcsolt gyújtás ill. járó motor esetén is működik. Ezen felül a sima futású Flat-Face csatlakozók már az alapkivitelben megtalálhatók.

Képek

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés