Készenlét Zrt. - Weidemann T7042

Weidemann T7042

Többre számíthat - többet kaphat: T7042 teleszkópos rakodó

A termékcsalád ezen bővítésével a Weidemann a 7 m-es emelőmagassági osztályba lép be. E gépek operatív munkafeladatainak középpontjában a nehéz anyagmozgatás, a nagy magasságban végzett rakodási munka, az anyag tolása közbeni jó hatótávolság és a berendezések feltöltésekor végzett folyamatos tevékenységek állnak. A T7042 teleszkópos rakodó 4,2 t hasznos teherbírással és 7 m emelési magassággal finomra hangolt teljesítményt kínál, és számos új funkciót és lehetőséget biztosít az egyéni felszerelésekhez és a munka elvégzéséhez, az Ön üzemének igényeihez igazodva. Szálljon be az új teleszkópos rakodógépébe: erős, kompakt, manőverezhető és tökéletes körkörös kilátással!

 

Leírás

Kabin - 4 oszlopos fülkekialakítás

Az új, forradalmi Best View Cabin garantáltan tökéletes körpanorámát biztosít. A T7042-ben csak négy oszlop lett a fülkébe beépítve. A panoráma hátsó ablakkal kombinálva ez tökéletes kilátást eredményez hátrafelé. A ferde motorháztető emellett optimális kilátást biztosít oldalra és a jobb hátsó kerék mögé is.

   

Erőteljes motorváltozatok

A gép tervezett felhasználásától és a kívánt teljesítménytől függően 2 különböző motorváltozat közül választhat: 90 kW / 122 LE vagy 100 kW / 136 LE. A 90 és 100 kW-os motorral opcionálisan 40 km/h maximális végsebesség érhető el. Minden motor megfelel az V. fázisú kibocsátási szabványnak, beépített dízel részecskeszűrővel (DPF), dízeloxidációs katalizátorral (DOC) és szelektív katalitikus redukcióval (SCR).

Elektronikusan vezérelt meghajtó

Az új, elektronikusan vezérelt meghajtóval a gépet igény szerint lehet vezetni és felhasználni. A Weidemann kifejezetten erre a célra különböző vezetési módot valósított meg.

Standard:

  • Auto-mód: Biztosítja a gép szokásos 100% -os teljesítményét.
  • Eco-mód: A kívánt járműsebesség elérése után a motor fordulatszáma 1900 ford / percre csökken, így lehetséges a zajcsökkentés és az üzemanyag-megtakarítás.

Opció:

  • M-Drive: Itt állíthatja be a dízelmotor sebességét a kézi fojtószeleppel, és a haladási sebességet vagy a vezérlőnyomást a gázpedállal szabályozhatja. Ez kiküszöböli az araszolást és támogatja a gyors Y-betöltési ciklusok végrehajtását.

Összkerék kormányzás, alacsony súlypont és kiváló stabilitás

Az összkerék meghajtásnak és a nem osztott keretnek köszönhetően a Weidemann teleszkópos rakodógépek kifejezetten forgékonyak és nagyon stabilak. A gép alacsony súlypontja tovább alátámasztja a stabilitást.

Stabil teleszkópkar és hatalmas emelési magasság

A teleszkópkar robusztus és stabil építésű és a gép közepén helyezkedik el, aminek köszönhetően kevéssé csavarodik el. A párhuzamos vezetés hidraulikus. A csúszóelemek a teleszkópkar belső csövében nem igényelnek karbantartást. Az összes fontos hidraulika vezeték kiválóan védett a külső behatásokkal szemben. A kompakt Weidemann teleszkópos rakodógépeinkkel kiváló emelési magasságot érhet el tökéletes stabilitással és kompakt méretekkel.

 

Képek

Prospektusok

Nincs feltöltött prospektus az adott termékről!

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés