Készenlét Zrt. - Faresin vontatott PF etetőkocsik

Faresin vontatott PF etetőkocsik

1, 2 és 3 csigás vontatott etetőkocsik kiemelkedő teljesítménnyel és tökéletes, homogén keverékkel

Leírás

GEOMETRIA A HOMOGENITÁS SZOLGÁLATÁBAN

A PF (Precision Feeding) vontatott keverőkocsik lehetővé teszik tökéletes, homogén keverékek előállítását rövid idő alatt:

S355 acélból készült szerkezet
8 mm vastag oldalfalak
keverőhombár aljának lemezvastagsága 15-20 mm
a keverék kifolyásának megakadályozására szolgáló visszatartó gyűrű
a hombár belsejébe való betekintést biztosító ellenőrző létra
akár 3 csiga és 46 m3 - minden igényt kielégítően
elektronikus mérőrendszer 4 vagy 5 érzékelővel

 

A hombár belső alkatrészeinek jellegzetes geometriai alakja biztosítja a termék állandó áramlását alulról felfelé, valamint a csigák közötti kiváló anyagátadást a jellegzetes „nyolcas” ciklus révén.

 

PF KIHORDÓSZALAG

A PF vontatott keverőkocsik teljes sorozata egy nagyméretű ajtónyílásban, elöl elhelyezett méhsejtes szerkezetű kiürítő szalaggal van ellátva, amely lehetővé teszi a termék gyors áramlását a keverőhombárból az etetővályúba. A takarmány kihordásakor a 900 mm széles szalagok 8 különböző pozícióba helyezhetők a felhasználó igényeitől és attól függően, hogy miként kívánjuk a takarmányt pontosan elosztani az etetővályúban. Ezenkívül sebességszabályozással is felszerelhetők a keverék optimális adagolása érdekében.

 

KEZELŐSZERVEK ÉS VÁLTÓ

A sebességváltó kulcsszerepet játszik a vontatott keverőkocsikban, mivel számos lehetőséget biztosít a keverés, a vágás és a kihordás során a csiga forgási sebességének változtatására.

2 FOKOZATÚ SEBESSÉGVÁLTÓ
A kétfokozatú sebességváltó lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a munka típusától függően kétféle csigaforgatás közül választhasson, és így irányítsa a traktorról való teljesítményfelvételt. Az áttételi arány 33-18 fordulat/perc a csiga, és 540 fordulat/perc a teljesítményleadó tengely (TLT) esetén.

ALVÁZ ÉS TENGELYEK

A PF termékcsalád nagyfokú manőverezhetősége és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi a gép gyors mozgatását, még a kis méretek, kevés hely jellemezte istállókban is. Az alváz legfontosabb jellemzői a tengelyek és a mérőcellák, valamint az anyag - az S355-ös acél -, amelyből készült.

 

MŰSZAKI ADATOK

 

 

 

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés