Készenlét Zrt. - Faresin Commander etetőkocsi

Faresin Commander etetőkocsi

A vontatott Commander takarmánykeverő-kiosztó kocsik nagy kapacitású gépek nagyüzemek részére

Leírás

A vontatott Commander takarmánykeverő-kiosztó kocsik nagy kapacitású gépek nagyüzemek részére. Ezen szériát úgy tervezték meg, hogy a rendkívüli, 40 köbméteres térfogat mellett is mindössze két csigával is garantálja a magas napi hozamot. A hagyományos háromcsigás megoldás helyett a két csiga használata kompaktabbá teszi a Commander etetőkocsit, magasabb tartály kialakítással, szénában gazdag, alacsony nedvességtartalmú keverékek esetén javasolt.

 

KEVERŐTARTÁLY
A vontatott Commander takarmánykeverő-kiosztó kocsik lehetővéteszik, hogy rövid időn belül tökéletes és homogén takarmányt készítsen. A tartály belső geometriájának kialakítása csökkenti az energiafelvételt és növeli a teljesítményt. Teljesen S355 acélból készült tartály 8 mm falvastagsággal és 20 mm vastag fenéklemezzel.

 

COMMANDER CSIGÁK
A csigák nagy speciális vágókésekkel vannak felszerelve, amelyek a tartály geometriájával és a csiga spiráljával kombinálva tovább javítják a keverés áramlását, és lehetővé teszik a precíz és gyors vágást. Ez a technológia lehetővé teszi egy lágyabb keverék előállítását. A különleges kúpforma kiküszöböli a termék stagnálásának veszélyét, így növeli a keverék homogenitását. A kések Wolfram bevonattal is kaphatóak. A Power Blade keret deflektor hozzáadásával és az ürítő késekkel nagyobb keverési áramlást és homogén kihordást garantál.

 

KIHORDÁS
A Commander sorozat direkt kiosztással rendelkezik, a mellső pozícióban elhelyezett csúszdával. A széles, kitárolóajtóval felszerelve lehetővé teszi a TMR gyors áramlását a keverőtartályból az etetőtérbe.

 

MŰSZAKI ADATOK

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés