Készenlét Zrt. - Kelyhek

Kelyhek

Swiftlo Kelyhek - 5%-kal nagyobb hatékonyság a piacon lévő termékekhez képest

Leírás

Hosszas fejlesztések után a Dairymaster kehely megérdemelten nevezhető a legjobbnak a piacon. Egy tudományos kísérlet során bebizonyosodott, hogy egy teljes laktáció alatt a Dairymaster kehely hozama 5 %-kal nagyobb mint az általában használt kelyheké.


A kehely egyedülálló kombinációja a Dairymaster gyürünek, kagylónak és a super lágy 916S fejőguminak. Ez nagy szakítószilárdségú anyagból készül, amely egyaránt fokozza a tartósságot és a higiéniát. A tej áramlása tisztán látható az átlátszó műanyagon keresztül. Jó pár év tudományos kutatása és kisérletei előzték meg a tökéletes kehely kialakítását. A Dairymaster előtérbe helyezte mind az állatokkal történő mind pedig az áramlási szimulációkat. Olyan paraméterekre mint a fejési idő, tejkinyerés, és a kehely lecsúszás egyenletesen magas termelésű egyedeknél is. Az áramlási szimulációk kielégítő információkat adnak a bimbó vég vákuum szintjével és a kehely falának mozgásáva kapcsolatban.

A Dairymaster kelyhek magas, állando fejési vákuumot állítanak elő a fejési szakasz altt és visszaengedik a nyugalmi szakaszban. Ez teszi lehetővé a kiválló tejkinyerési paraméterek elérését és eredményeznek egészséges tőgyet a bimbót érő csökkent stresszhatás végett. Megvizsgáltuk a méretezés hatását minden szempontból a tervezéshez, a kehelygumi geometriájától a rövid tejtömlő átmérőjén keresztül a kollektor méretéig és kimeneti átmérőjéig, hogy megállapítsuk a kelyhek súlyát. A kehely lecsúszás kiküszöbölése, ami különösen fontos része tervezésnek, mert a kehelylecsúszás okozza a bimbóvég fertőződését. A bimbóvég fertőzése lehetőséget ad a keresztbefertőződésre. Amikor a fejőgumi lecsúszik levegő kerül a rendszerbe és a levegő átszállíthatja a fertőzést a másik bimbóra.

A Dairymaster Kehely tervezői nagy hangsúlyt fordítottak ennek kiküszöbölésére. Mert a Dairymaster saját maga gyártja az összes tartozékát, ezért teljeskörüen ellenörizni tudja a tervezés és a gyártás összes mozzanatát, ami azt jelenti, hogy a legtökéletesebb megoldást tudjuk vevőinknek nyujtani. Ha a Dairymaster kelyhet a pulzációs rendszerünkkel együtt használja, optimális eredmény elérését teszi lehetővé fejés során, ami egyaránt jelenti a tehén kényelmét, a gyors fejést, és az alacsony lecsúszás arányát a maximum tejhozam melett.


AZ EREDMÉNY EGY EGÉSZSÉGESEBB ÁLLOMÁNY ÉS NÖVEKVŐ PROFIT.

Fejési vákuum az a vákuum ami a bimbó végnél van amikor a fejőgumi nyitva van. A fejési vákuum a mi kelyheinkkel magasabb mint a legtöbb rendszernél, még akkor is ha az átfolyás 8 kg/perc felett van. Ez lehetővé teszi a tiszta és hatékony fejést az összes tehénnél. A nyugalmi vákum alacsony, ezért ott kisebb stressz hatás éri a bimbót, ami nagyon fontos az állat, a tőggyulladás és a sejtszám
szempontjából is.

EGYIK MÁS KEHELYNEK SINCS ENNYIRE SZIGORÚ ÉRTÉKE, ÉS ERőSSÉGE, EZÉRT BIZTOSAK VAGYUNK ABBAN, HOGY MA A DAIRYMASTER KEHELY A LEGJOBB A PIACON.

 

Képek

Prospektusok

Videók

Nincs feltöltött videó az adott termékről!

Ajánlatkérés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetet írok
x

Üzenetküldés